Πριν από λίγες ημέρες μάθαμε ότι για τις αυριανές εκλογές θα υπάρχουν παρατηρητές από δέκα περίπου χώρες της Ευρώπης. Αυτό βέβαια γίνεται για πρώτη φορά σε Ελληνικές εκλογές μιας και το φαινόμενο των παρατηρητών συνηθίζεται σε εκλογές χωρών που μπορεί να υπάρξει πρόβλημα νοθείας....
Το μυαλό μου βέβαια πήγε ότι υπεύθυνος της πρόσκλησης ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου, με την λογική ότι επειδή νοιώθει ότι είναι πλέον πολύ κοντά στην πρωθυπουργία δεν αφήνει τίποτε στην τύχη.
Με έκπληξη όμως σήμερα διάβασα σε συνέντευξη σε ξένο portal της επικεφαλής αυτής της ομάδος παρατηρητών (μου διαφεύγει το ονομά της) ότι η ομάδα αυτή ήρθε στην Ελλάδα κατόπιν αιτήματος του Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.
Και εδώ μπαίνει το ερώτημα γιατί να το κάνει αυτό ο πρωθυπουργός; Τι φοβάται;
Η μοναδική απάντηση που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι ο Καραμανλής φοβάται την οριακή νίκη ή έστω και την οριακή ήττα της Νέας Δημοκρατίας σε αυτές τις εκλογές. Διότι σε αυτή τη περίπτωση και με δεδομένη τη πλύση εγκεφάλου που έχουμε υποστεί από το σύνολο των ΜΜΕ όλο αυτό το διάστημα ότι η διαφορά είναι 6,7,8 ακόμα και 9 μονάδες υπέρ του ΠΑΣΟΚ σκεφτείτε να κερδίσει ή να χάσει ή Ν.Δ με μισή μονάδα!
Εγώ το σκέφτομαι και δικαιολογώ απόλυτα την κίνηση Καραμανλή....
Δ.Τ
2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε... 5 Οκτωβρίου 2009 - 1:20 μ.μ.

Δεν διάβασα τη συνέχεια του δημοσιεύματος μετά τα αποτελέσματα, μήπως και εσείς ανήκετε σε αυτούς που δεν παραδέχονται ποτέ τα λάθη τους...

ONLINE-PRESS είπε... 5 Οκτωβρίου 2009 - 1:36 μ.μ.

Για τον φίλο που άφησε το παραπάνω σχόλιο απλά λέμε ότι το αποτέλεσμα είναι τέτοιο που δεν θα μπορούσαμε να προσθέσουμε τίποτε. Απλά ευχόμαστε τα καλύτερα στην νέα κυβέρνηση για το καλό του τόπου μας!

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top