Οι αφίσες που διαφημίζουν την κωμωδία Βruno, ο πρωταγωνιστής της οποίας είναι ένας ομοφυλόφιλος ρεπόρτερ, τον οποίο υποδύεται ο Σάσα Μπάρον Κοέν, απαγορεύτηκαν από τους σταθμούς του μετρό εν όψει την κυκλοφορίας της ταινίας την Πέμπτη.
Οι αφίσες, στις οποίες εμφανίζεται ο Μπρούνο με κίτρινο σορτς και καπέλο, καθώς και το κείμενο που τις συνοδεύει, θεωρήθηκαν πολύ τολμηρές για τους κατοίκους του Χονγκ Κονγκ που μετακινούνται με τρένο, αναφέρει η εφημερίδα South China Morning Post.
Οι αφίσες επρόκειτο να αναρτηθούν στους σταθμούς του υπόγειου στο Χονγκ Κονγκ μαζί με μία τηλεόραση με οθόνη plasma όπου θα προβάλλονταν σκηνές από την ταινία, πριν αυτή βγει στους κινηματογράφους της πόλης των επτά εκατομμυρίων κατοίκων την Πέμπτη.
Όμως η διαφημιστική εταιρία που είναι υπεύθυνη για τις διαφημίσεις στο μετρό, το οποίο χρησιμοποιείται από τρία εκατομμύρια ανθρώπους καθημερινά, έκρινε ότι.....


η κινεζική μετάφραση του πλήρους αγγλικού τίτλου της ταινίας είναι προκλητική.
Η κινεζική εκδοχή του τίτλου της ταινίας υποδηλώνει ότι ο Μπρούνο ξεγυμνώνεται και πείθει αμερικανούς άνδρες να συνευρεθούν ερωτικά, ενώ ο επίσημος, πλήρης τίτλος της ταινίας στα Αγγλικά είναι ηπιότερος.
"Σε αντίθεση με άλλους δημόσιους χώρους, όπου η προσοχή των πεζών αποσπάται εύκολα, το μετρό είναι ένα περιβάλλον που σου τραβάει την προσοχή και οι επιβάτες προσέχουν τα πάντα σε κάθε τους λεπτομέρεια. Αυτές οι λέξεις θα μπορούσαν να προκαλέσουν αμηχανία στους επιβάτες", αναφέρει εκπρόσωπος της διαφημιστικής εταιρίας.
Η αφίσα έχει αναρτηθεί σε άλλους δημόσιους χώρους στο Χονγκ Κονγκ και έχει εγκριθεί, μαζί με την ίδια την ταινία, από τις επίσημες αρχές.

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top