Οι Βρετανοί ενδιαφέρονται όλο και περισσότερο για την εικόνα των...φρυδιών τους, σύμφωνα με το πολυκατάστημα Debenhams, το οποίο, μάλιστα, σχεδιάζει "βραδιές μόνο για ανδρικό καλωπισμό φρυδιών"!!
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι άνδρες αυτή τη στιγμή αποτελούν το 40% της συνολικής πελατείας στο τμήμα περιποίησης φρυδιών, ποσοστό διπλάσιο σε σχέση με ένα χρόνο πριν.
Επιλέγουν ένα είδος περιποίησης με "κλωστή", μία αρχαία μέθοδο αποτρίχωσης, που προέρχεται από την Ινδία, κατά την οποία οι τρίχες αφαιρούνται από τη ρίζα με τη χρήση ενός λεπτού βαμβακερού νήματος.
Σε αντίθεση με την αφαίρεση των φρυδιών με το τσιμπιδάκι, η αποτρίχωση με την κλωστή αφαιρεί με μία κίνηση μία ολόκληρη περιοχή με τρίχες κι επομένως είναι πιο γρήγορη, πιο επιτυχημένη και λιγότερο επώδυνη, αναφέρει το πολυκατάστημα. Προσθέτει ότι η έρευνα καταναλωτών έδειξε ότι πολλοί άνδρες αρχικά επέλεγαν αποτρίχωση με κλωστή, είτε για να δείχνουν όμορφοι σε μία συνέντευξη για δουλειά, είτε ύστερα από απαίτηση των συντρόφων τους, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του γάμου τους.
Στη συνέχεια, οι περισσότεροι επέστρεφαν κι έκλειναν ραντεβού για πλήρη περιποίηση.
"Όπως και με το τεχνητό μαύρισμα και την περιποίηση προσώπου, το ταμπού σχετικά με την αποτρίχωση φρυδιών στους άνδρες σιγά-σιγά εκλείπει", είπε η Σάρα Στερν, διευθύντρια του τμήματος Εμπορευμάτων Κοσμετικής του πολυκαταστήματος.
Και πρόσθεσε: "Οι άνδρες αναγνωρίζουν τη δύναμη των καλοσχηματισμένων φρυδιών που πλαισιώνουν το πρόσωπο και δημιουργούν ένα σέξι βλέμμα α λα Τζέιμς Μποντ όταν ανασηκώνονται. Τα σμιχτά φρύδια τύπου Νεάτερνταλ, όπως αυτά του Νόελ Γκάλαχερ (των Oasis) σύντομα θα αποτελούν παρελθόν καθώς τα αρσενικά τύπου alpha (που περιποιούνται τον εαυτό τους) ενδιαφέρονται για σκούρα, επιβλητικά φρύδια με τη βοήθεια της κλωστής και της βαφής".
Το δικό μας βέβαια σχόλιο σε όλα αυτά είναι, ότι στον βωμό του χρήματος τα καταστήματα καλλυντικών και άλλων προιόντων ομορφιάς,έχουν καταφέρει ειδικά τη νέα γενιά ανδρών (για την Αγγλία δεν ήταν και τόσο δύσκολο) να την καταστήσουν απόλυτα θηλυπρεπή...
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top