Φαίνεται από τα σημερινά δημοσιεύματα και τα χθεσινά τηλεοπτικά για το debate αφιερώματα, οτι τα ΜΜΕ (για τους οποίους ο Γιώργος αναφέρεται ότι δεν χρωστάει τίποτε) είναι αποφασισμένα να τον κάνουν πρωθυπουργό πάσης Θεού... (το ακούσαμε και αυτό από τον Γιώργο και σκεφτείτε να το έλεγε ο Καραμανλής τι θα γινότανε....)
Έτσι διαστρεβλώνουν ακόμα και τα πιο απλές αλήθειες. Και η αλήθεια είναι ότι χθες ο Καραμανλής για 1,5 περίπου ώρα σφυροκοπούσε τον ανήμπορο να εκφρασθεί στα Ελληνικά Παπανδρέου.
Βέβαια ο στόχος του Καραμανλή χθες ήταν προφανής: συσπείρωση της Ν.Δ έστω και τη τελευταία στιγμή.
Η αποψή μας είναι ότι μέχρι ενός σημείου τα κατάφερε ιδιαίτερα σε βάρος του ΛΑΟΣ βοηθούμενος και από κάποιες άστοχες ενέργειες στα ψηφοδέλτια του Καρατζαφέρη.
Το κακό όμως για την Νέα Δημοκρατία είναι αφενός ότι υπάρχει η κυβερνητική φθορά των 5,5 χρόνων εξουσίας, αφετέρου ότι κανένα από τα μπουκομένα Ελληνικά ΜΜΕ δεν την παίζει στα ίσα (ούτε καν η ΕΡΤ), αλλά αντίθετα περιμένουν πως και πως την .....επανεγκατάσταση του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. Βέβαια είναι κωμικό ο Παπανδρέου να ισχυρίζεται ότι δεν χρωστάει τίποτε και σε κανέναν. Αν θα είναι πρωθυπουργός (παίζεται) στις 5 Οκτωβρίου είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσει με το βάρος όλων εκείνων των μεγαλοεκδοτών, μεγαλοκαναρχών και δημοσιογράφων που σήμερα τον στηρίζουν με αναίσχυντο για την δημοκρατία τρόπο.
Πάντως ο Ελληνικός λαός δεν είναι βλάκας. Ίσως ένα μεγάλο μέρος ψηφίσει Παπανδρέου καταψηφίζοντας Καραμανλή αλλά θα το κάνει αποκλειστικά και μόνο γιατί η ελπίδα για αυτόν πεθαίνει τελευταία..... (Δεν είναι τυχαίο ότι τη συγκεκριμένη λέξη τη χρησιμοποίησε πολλές φορές χθες το βράδι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ)2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε... 23 Σεπτεμβρίου 2009 - 5:57 μ.μ.

Αυτό που μέτρησε χθες, θα το προσέξατε άλλωστε, ήταν το σακάκι του Γιώργου που ήταν ειδικά φτιαγμένο για να αναδεικνύεται η μέση του....

Ανώνυμος είπε... 24 Σεπτεμβρίου 2009 - 10:58 μ.μ.

Αν το σακκακι και τα οποια σαρδαμ αποτελουν κριτηρια για την εκλογη ενος ατόμου για πρωθυπουργο τοτε λυπάμαι για την καταντια μερικων ελληνων ψηφοφορων. Σημειωτεον οτι δεν ειμαι πασοκ

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top