Ο υπουργός Αθλητισμού της Βουλγαρίας, Σβίλεν Νέικοφ, διέταξε σήμερα τη διενέργεια έρευνας για την εκπληκτική σύμπτωση της κλήρωσης για δεύτερη φορά των ίδιων, έξι αριθμών στο λόττο δύο συνεχόμενες εβδομάδες.
Η πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο είναι 1 στα 4,2 εκατομμύρια, δήλωσε ο μαθηματικός Μιχαήλ Κονσταντίνοφ, παραδέχτηκε όμως ότι "παρόλα αυτά μπορεί να γίνει".
Οι αριθμοί 4, 15, 23, 24, 35 και 42 κληρώθηκαν μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και παρουσία μιας ανεξάρτητης επιτροπής στις 6 Σεπτεμβρίου και ξανά, αν και με διαφορετική σειρά, τέσσερις μέρες αργότερα. Επιπλέον, τρεις από αυτούς τους αριθμούς ήταν ανάμεσα στους νικητήριους και στην επόμενη κλήρωση.
Πάντως και στην Ελλάδα θα έπρεπε να είχε αποτελέσει θέμα διερεύνησης το περίεργο φαινόμενο, που εδώ και πολλά χρόνια συμβαίνει, των αλλεπάληλων τζακ ποτ στη διάρκεια των γιορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους που οι εργαζόμενοι έχουν πάρει τον 13ο μισθό τους.....
1 σχόλια :

pointer είπε... 19 Σεπτεμβρίου 2009 - 12:59 π.μ.

Απλά, κατά λάθος προγραμμάτισαν να βγουν τα προηγούμενα νούμερα. Άντε μπας και πάρει χαμπάρι κάποτε ο κόσμος πώς πετάει τα λεφτά του, προσπαθώντας να αγοράσει ελπίδα.

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top