Σοβαρό ζήτημα ηθικής και πολιτικής τάξης προκύπτει για το ΠΑΣΟΚ Αχαΐας μετά τη χθεσινή αποκάλυψη ότι στέλεχός του διακινούσε πλαστά κουπόνια με το όνομα του Κινήματος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για γυναίκα κομματικό στέλεχος με μακρά παρουσία στο χώρο, από τα τέλη της δεκαετίας του 1970. Τα οικονομικά προβλήματα που φέρεται να αντιμετώπιζε την εξώθησαν στο να εκδίδει πλαστά κουπόνια του Κινήματος και να εισπράττει η ίδια τα χρήματα που έδιναν οι φίλοι του κόμματος.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα τοπικά κομματικά στελέχη γνωρίζουν την υπόθεση και την έχουν ήδη θέσει στη Κεντρική Διοίκηση του Κόμματος που θα κληθεί μετά τις εκλογές να λάβει μέτρα. Ωστόσο η αίσθηση που έχει δοθεί στην κοινή γνώμη είναι ότι προτιμήθηκε η συγκάλυψη από το να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση που ταλανίζει το τοπικό ΠΑΣΟΚ. Και οι ψίθυροι έχουν δώσει τη θέση τους στα μεγαλόφωνα σχόλια.
Εκείνο που μένει να επιβεβαιωθεί είναι το ύψος του ποσού που έχει εισπραχθεί παράνομα από το στέλεχος και έχει εισρεύσει στις τσέπες του. Πρόκειται για ζήτημα μείζονος ηθικής τάξης, από ένα κόμμα που εμφανίζεται με βασικό του σύνθημα την «Αλλαγή». Πέρα όμως από το ύψος του ποσού, εκείνο που προκαλεί αίσθηση είναι η αντίληψη του συγκεκριμένου στελέχους για το χρήμα που εισρέει στο κόμμα.

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε... 18 Σεπτεμβρίου 2009 - 12:29 π.μ.

Ο παπανδρεου μιλησε για διαφανεια κυριοι της γερωκοστοπουλου που εδω και χρονια διαιονιζεται μια κατασταση με το συγκεκριμενο ατομο....Ειναι ευθυνη ολων μας να αφησουμε πισω ολα τα διεφθαρμενα στελεχη της γενιας αυτης....εδω και τωρα καθαρση....διαγραψτε τωρα αυτους που ξεφτιλιζουν τον προεδρο του πασοκ....εδω και χρονια λειμενεται το χωρο η συγκεκριμενη και το γνωριΖΟΥΝ πολλοι!!!!

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top