Ο πρωταγωνιστής του μιούζικαλ Mamma Mia! δήλωσε ότι είναι "καταστροφικό" να υποβάλλεται κάποιος σε πλαστική επέμβαση στο πρόσωπο αν θέλει να εκφράζεται ως ηθοποιός. "Το πρόσωπο πρέπει να συσπάται αν ασχολείσαι με την υποκριτική", δήλωσε ο 48χρονος ηθοποιός στο ραδιόφωνο του BBC. "Γιατί να πάρεις ένα βιολί και να κάνεις τις χορδές του έτσι ώστε να μην δονούνται;"
"Το να κάνεις ενέσεις στο πρόσωπό σου ώστε να παραλύσει ή να κόβεις κομμάτια από αυτό ώστε να του αφαιρέσεις όποια στοιχεία ζωής έχει, είναι καταστροφικό αν θέλεις γενικώς να εκφράζεσαι με οποιονδήποτε τρόπο".
Οι ενέσεις Μπότοξ, που έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς στο Χόλιγουντ, παραλύουν προσωρινά τους μύες στο πρόσωπο κάνοντας σχεδόν αδύνατο να κάνει κάποιος γκριμάτσες ή να ανασηκώνει τα φρύδια του.
Ο ίδιος όμως είπε ότι δεν είναι.....


απόλυτα αντίθετος με όσους επιλέγουν να κάνουν πλαστική, "αν διαθέτουν τα χρήματα και δεν τους ενοχλεί ο πόνος".
Παραδέχτηκε ότι "θα το έκανα από την επόμενη μέρα αν πίστευα ότι θα έδειχνα ωραίος- αλλά δεν έχω δει κάτι που να θεωρώ ότι είναι επιτυχημένο".
Ο ηθοποιός προωθεί αυτή την εποχή την τελευταία του ταινία "Ντόριαν Γκρέι"- μία μεταφορά του έργου του Όσκαρ Γουάιλντ για έναν άνδρα που μένει για πάντα νέος.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top