Μια από τις κόρες του Βασιλιά της Σουηδίας παντρεύεται σε μια πρωτοφανή για τα κυπριακά δεδομένα τελετή, που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Παρασκευής στην Πάφο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «ο Φιλελεύθερος» ο γάμος θα είναι πολιτικός και θα τον τελέσει ο Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας, τον οποίο θα επισκεφθούν σήμερα οι εκπρόσωποι της βασιλικής οικογένειας της σκανδιναβικής χώρας για τη διεκπεραίωση των τυπικών ζητημάτων.
Ωστόσο, όπως γράφει η εφημερίδα, το όνομα της πριγκίπισσας, που θα παντρευτεί στην Πάφο κρατείται επτασφράγιστο μυστικό, καθώς η βασιλική οικογένεια αποφάσισε, όπως όλα δείχνουν, να επισπεύσει το γάμο. Το Φεβρουάριο ανακοινώθηκε από το παλάτι ότι η 32χρονη πριγκίπισσα Βικτόρια, που είναι και η διάδοχος του θρόνου, πρόκειται να παντρευτεί τον γυμναστή Ντάνιελ Γουέστλινγκ. Όπως ανακοινώθηκε αρχικά, η γαμήλια τελετή θα γινόταν στις 19 Ιουνίου του 2010, στην 34η επέτειο του γάμου του βασιλιά Κάρολου με τη Σίλβια.
Η δεύτερη υποψήφια νύφη είναι η πριγκίπισσα Μάντελεϊν (φωτο). Ακολουθώντας τα βήματα της αδελφής της, η 27χρονη Μάντελεϊν πρόκειται να παντρευτεί επίσης έναν «κοινό θνητό», τον 30χρονο δικηγόρο Τζόνας Κλάες Μπέργκστρομ. Τα δικά μας προγνωστικά πάντως συγκλίνουν για την Μαντελέιν.


 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top