Δελτίο τύπου από τον Δήμο απαντά στην φραστική επίθεση εναντίον της δημοτικής αρχής της Πάτρας
" με ελλιπή ενημέρωση εμφανίσθηκε η γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα σε χθεσινές της δηλώσεις, στην Πάτρα, για το θέμα των εξωτερικών συνεργατών της δημοτικής μπάντας.
Μέχρι χθες το θέμα εμφανίζονταν ως πρόβλημα ανασφάλιστων εργαζόμενων. Η δημοτική αρχή εξήγησε δημόσια αναλυτικά ότι στην πραγματικότητα και για τη μεγάλη πλειοψηφία των 37 μουσικών δεν υπάρχει ζήτημα ανασφάλιστης εργασίας αλλά αίτημα για δεύτερη και συμπληρωματική ασφάλιση.
Τώρα με βάση και τις δηλώσεις της κυρίας Παπαρήγα τίθεται θέμα δήθεν ανεργίας 37 μουσικών. Πρόκειται για ανακρίβεια. Ο Δήμος Πατρέων κανένα απολύτως δεν απολύει, τα δε ζητήματα κάλυψης των αναγκών της δημοτικής μπάντας θα αντιμετωπιστούν μέσω της επικείμενης δημιουργίας του μουσικού οργανισμού.
Εξάλλου και σχετικά με την απαξιωτική αναφορά της κυρίας Παπαρήγα στο Πατρινό Καρναβάλι, ο Δήμος Πατρέων νοιώθει την υποχρέωση να επαναλάβει προς κάθε κατεύθυνση ότι το Πατρινό καρναβάλι είναι μια μεγάλη λαϊκή και πολιτιστική γιορτή και μαζί ένα σημαντικό κεφάλαιο για την Πάτρα.
Τέλος και σ’ ότι αφορά τις παρατηρήσεις για «πολιτισμό της σαπίλας», μια πλήρης απάντηση δόθηκε τις τελευταίες ημέρες από χιλιάδες Πατρινούς που παρακολούθησαν τις υψηλού επιπέδου εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας."


 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top