Ένα γραφείο ευρέσεως εργασίας διαφημίζει μία θέση για "μάγισσα" για το τουριστικό αξιοθέατο Wookey Hole, στο Σόμερσετ, με μισθό 50.000 τον χρόνο.
Η μάγισσα θα πρέπει να διαμένει στα σπήλαια του θεματικού πάρκου και θα πρέπει και να διδάσκει την μαγεία. Η διαφήμιση για την θέση εργασίας, η οποία δημοσιεύτηκε στον τοπικό τύπο, αλλά και στα γραφεία ευρέσεως εργασίας, αναφέρει ότι οι υποψήφιοι θα πρέπει να μην είναι αλλεργικοί στις γάτες. Η θέση έμεινε κενή μετά τη...συνταξιοδότηση της προηγούμενης μάγισσας.
"Το Wookey Hole θέλει ο υποψήφιος τον οποίο θα επιλέξει να ασχολείται με τις καθημερινές εργασίες μίας μάγισσας, ώστε ο κόσμος που θα περνά από τα σπήλαια του αξιοθέατου να έχει μία εικόνα για το πώς έμοιαζε το μέρος τον Μεσαίωνα.
"Τότε που μία γριά ζούσε στις σπηλιές μαζί με κατσίκες και έναν σκύλο και προκαλούσε μία σειρά από προβλήματα, όπως ασθένειες ή καταστροφή της σοδειάς". Περισσότερο θα κληθεί να δουλεύει στις διακοπές του καλοκαιριού, αλλά και τις Απόκριες και τα Χριστούγεννα.

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε... 9 Ιουλίου 2009 - 7:00 μ.μ.

Πάντως αν ζήταγαν μάγο και όχι μάγισσα είχα κάποιον υπόψιν μου!!!Ποιός καλύτερος από τον Γιωργάκη??έτσι και αλλιώς αυτός έχει λύση για όλα απ'ότι φαίνεται.Εδώ κατάφερε να προηγείται το ΠΑΣΟΚ ή μήπως τελικά κατάφερε ο μάγος Κωστάκης να χάνει από αυτό το ΠΑΣΟΚ????

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top