(του Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου www.metharros.gr) Μετά το κατάπτυστο και ανούσιο συμβολαιογραφικό σύμφωνο συμβίωσης ετερόφυλων της ΝΔ, μιας και υπάρχουν ο πολιτικός και ο θρησκευτικός γάμος, ήλθε το μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ να προτείνει την πραγματοποίηση γάμου ομοφυλοφίλων!! Αυτή η πρόταση καταργεί το οικογενειακό δίκαιο, εναντιώνεται στην έννοια, το περιεχόμενο και την αξιακή σημασία του γάμου ως ένωση προσώπων διαφορετικού φύλου, κάνει το μεγάλο βήμα προς την κοινωνία της παρακμής. Ιδού το ατόπημα:
ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ
«Σύμφωνο Συμβίωσης»
Άρθρο 1
Σκοπός
Το σύμφωνο συμβίωσης ρυθμίζει την μόνιμη ένωση ενηλίκων του ίδιου ή διαφορετικού φύλου, με σκοπό την αμοιβαία υποστήριξη και αλληλεγγύη και την δημιουργία κοινότητας βίου.
Άρθρο 2
Τρόπος σύναψης
Το σύμφωνο συμβίωσης συνάπτεται με από κοινού δήλωση των δύο ενδιαφερομένων ότι επιθυμούν να συμβιώσουν. Η δήλωση γίνεται αυτοπροσώπως προς τον δήμαρχο ή τον πρόεδρο της κοινότητας του τόπου όπου αυτοί προτίθενται να συγκατοικήσουν, ή προς τον νόμιμο αναπληρωτή τους, που είναι υποχρεωμένοι να την καταχωρήσουν, να συντάξουν σχετική πράξη και να κοινοποιήσουν αντίγραφο της τελευταίας στον ληξίαρχο του τόπου γέννησης καθενός από τους συμβιούντες.
4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2008 ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
Η συγκεκριμένη αυτή συμπεριφορά τόσο για λόγους ψηφοθηρικούς, όσο και για λόγους διεφθαρμένων κοινωνικών αξιών και πεποιθήσεων αποτελεί πλήγμα για την εθιμική και ηθική μας παράδοση, «παραφύση» προσβολή του λαού και γελοιοποίηση κάθε έννοιας και τελετουργίας του γάμου.
Η σεξουαλική ιδιαιτερότητα και προτίμηση του καθένα δεν πρέπει να αποτελεί ζήτημα για δημόσια αναφορά, αφού είναι σεβαστό ατομικό και προσωπικό δεδομένο, το οποίο δεν απαιτεί και δεν προϋποθέτει ουδεμία νομική κατοχύρωση.
Η ανάρμοστη κατά το κοινό αίσθημα του λαού, πρόταση νόμου του ΠΑΣΟΚ ζητάει από την Ελληνική Βουλή να ψηφίσει τον γάμο ομοφυλοφίλων. Σύμφωνα με αυτό οι ενδιαφερόμενοι θα απευθύνονται στον Δήμαρχο για να κατοχυρώσουν την σχέση τους ως έχοντες αμοιβαία έννομα δικαιώματα επί της περιουσίας, της κληρονομιάς, της απολαβής της σύνταξης σε περίπτωση χηρείας!! (Δυσβάσταχτη εξέλιξη για το ασφαλιστικό) και της κοινής ανατροφής προϋπαρχόντων φυσικών ή προ του «γάμου» υιοθετηθέντων τέκνων!! Όπως διαπιστώνετε το ΠΑΣΟΚ μεταλλάχθηκε σε κόμμα της Νέας Τάξης Πραγμάτων και επιδιώκει με πάθος την θεσμοθέτηση ενός απαξιωμένου κοινωνικού προτύπου, φέρνοντας στην Ελλάδα την «νέα θρησκεία» της Δύσης, όπως αυτή επιβάλλεται από γνωστά κέντρα του πολιτισμικού χάους.
Με θλίψη για την κατάντια του κόμματος που ίδρυσε ο Ανδρέας και καταστρέφει ο Γεώργιος Παπανδρέου, λυπάμαι για τους βουλευτές που υπογράφουν την πρόταση νόμου και καταγγέλλω την επιχείρηση διάλυσης και κατάργησης της οικογένειας. Ο κοινωνικός κατήφορος που έχει πάρει το ΠΑΣΟΚ, το οδηγεί στην συστηματική απαξίωση της πολιτικής και ιστορικής του φυσιογνωμίας. Να που κατευθύνει ο Γ Παπανδρέου το «νέο ΠΑΣΟΚ» του Βαλλιανάτου και τι εννοεί όταν αναφέρεται στον πολυπολιτισμό εθνικών και φυλετικών μειονοτήτων!! Θα ήθελα να απευθυνθώ δημοσίως στους θλιμμένους πρώην συντρόφους και να τους καλέσω να συνειδητοποιήσουν το σύνολο των νέων αμερικανόπνευστων ιδεών της σύγχρονης απάνθρωπης Βαβυλωνίας, που προωθεί ο ακάθεκτος παγκοσμιοποιητής Γ Παπανδρέου. Εκτός και εάν η προσμονή μεριδίων εξουσίας καταπίνει αμάσητες τις προσβολές και δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα, λόγω ατομικού συμφέροντος… Ο νέος κύκλος διακυβερνητικής πρότασης που εξυφαίνουν οι γνωστές λέσχες και πιστά εφαρμόζουν οι «πεφωτισμένοι» τους συνδαιτημόνες περιλαμβάνει τρία ιδεολογήματα επιβολής α) την ανοικτή κοινωνία δίχως κρατικά σύνορα β) την ελεύθερη επιδοτούμενη-κατευθυνόμενη μετανάστευση, μετακίνηση-μετεγκατάσταση πληθυσμών και γ) τον κοινωνικό και πολιτικό κατακερματισμό με φυλετικές, θρησκευτικές, γενετικές, εθνοτικές ιδιαιτερότητες και τεχνητές μειονότητες!!Ο τελικός σκοπός είναι ο μεθοδευμένος κατακερματισμός, της διασπασμένης σε πολλαπλές κοινωνικές ομάδες πολιτείας και στην συνέχεια ο γεωγραφικός διαμελισμός-κατάληψη του κατεστραμμένου- διαλυμένου δίχως κοινωνική συνοχή και οριστικά ηττημένου έθνους. Αυτό το γεωπολιτικό σχέδιο υπηρετεί πιστά και εσκεμμένα ο νομιμοποιητής των ελαφριών ναρκωτικών Γ Παπανδρέου, ο κεντρικός εκφραστής της μετα-εκσυγχρονιστικής εποχής. Όσοι δεν εθελοτυφλούν είναι υπόλογοι και ασυγχώρητοι, οι δε αφελείς είναι συναισθηματικά και μόνο δικαιολογημένοι, όχι όμως και απαλλαγμένοι πολιτικών ευθυνών.
Να προσέξουμε παράλληλα τον νόμο που ψήφισε η ΝΔ στην Βουλή για την τρίτη λύση (συμβολαιογραφικό σύμφωνο συμβίωσης ετερόφυλων ζευγαριών) μέσω του οποίου ανοίγει την κερκόπορτα με μια προσθήκη (και ομόφυλων) να θεσπιστεί γάμος ομοφυλοφίλων!! Η στάση της ΝΔ είναι τέχνασμα, ώστε μέσω του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων να μας έλθει απόφαση περί ισότιμης μεταχείρισης και περί ατομικών δικαιωμάτων σεξουαλικού προσανατολισμού. Επομένως η ΝΔ παίζει στημένο παιχνίδι για να μας φέρει από την πίσω πόρτα την εξίσωση του οικογενειακού δικαίου και για τους ομοφυλοφίλους!! Σε αυτούς δεν θα μπορούσε να λείψει και η συμβολή του ΣΥΡΙΖΑ που είναι συμπληρωματική δύναμη υποστήριξης στο σχέδιο, αφού όλοι τους μαζί συναπαρτίζουν το γνωστό τρίο μπελκάντο!! Ας ενθυμούμαστε διαρκώς για «να μην μας την φέρουν», πως ο πολιτικός κατήφορος σταματάει στην χαώδη άβυσσο των υπηρετών της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της ολέθριας Παγκοσμιοποίησης του Αμερικανικού εφιάλτη!!

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top