Παρέλαση παντού. Σαν πρότυπο. Πουστιάς και αρχοντιάς. Κάνει την γυναίκα και αποθεώνεται στα χειροκροτήματα. Μιμείται την οσία παρθένα και ανεβαίνουν τα νούμερα της τηλεθέασης. Παραληρεί στην ένθετη φύση του και τρέχουν τα "πρεζόνια" της τηλεόρασης από πίσω του.
Χτες καλεσμένος της κ.Στεφανίδου. Σήμερα αναπαραγόμενος σχεδόν παντού, μετά τα πενηντάρια της Τατιάνας.
Λέγεται Ηλίας Ψινάκης και είναι ο πρώην φίλος του άλλου πρότυπου αντρικής φύσης στην Ελλάδα. Του ατυχήσαντος Σάκη Ρουβά.
Όλη η ελληνική τηλεόραση γεμάτη αυτές τις μέρες με πρόστυχα σεξουαλικά παρά φύσιν υπονοούμενα, με άντρες που κουνιούνται στο παλμό της χονδροειδέστατης ομοφυλοφιλίας τους, "φιγουρίνια" από την ομήγυρη των σαλονάτων gay που έχουν εισβάλλει σαν κομήτες και παιδαγωγοί στα σπίτια μας.
Και δεν μας πειράζει. Γελαμε μαζί τους. Σαν θεατές σε τσίρκο. Η πουστιά πουλάει. Κάνει νούμερα...Από τα νούμερα που θησαυρίζουν με το πρότυπο της αδερφής τους που έχει μπει στο σώμα του Ψινάκη και του κάθε Ψινάκη.
Δεν μας πειράζει. Ας το απολαύσουν. Ένα μόνον ερώτημα να θέσουμε. Πως θα του φαινόταν του Νίκου Ευαγγελάτου και της Τατιάνας Στεφανίδου , εαν τα παιδιά τους έπαιρναν στη ζωή τους την "παιδεία" του κ.Ψινάκη;
Πως θα φαινόταν στην κ.Στεφανίδου εαν ο γιος της όταν μεγάλωνε(με το καλό)έβγαινε στην τηλεόραση και αφηγείτο την "διφορούμενη" φύση του και με το ποιον συζούσε;
Εμάς πάντως θα μας κακοφαινόταν πολύ. Γιατί τέτοια πρότυπα δεν τα θέλουμε στο σπίτι μας χωρίς να έχουμε(και το ξεκαθαρίζουμε)τίποτα με τους χαμηλών τόνων έλληνες ομοφυλόφιλους...
Ας τους απολαύσουμε λοιπόν. Χειροκροτήστε ρεμάλια. Χειροκροτήστε με τις ξεφωνημένες που βγήκαν από παντού και δεν μαζεύονται με τίποτα. Και βάλτε τα παιδιά σας πολύ κοντά στη τηλεόραση. Για να εμπεδώσουν την κάθε τους κίνηση.
Σαν δεν ντρεπόμαστε.
(adiakritos)

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε... 23 Μαΐου 2009 - 12:34 π.μ.

Φαντάζομαι ότι για να τα λέτε όλα αυτά έχετε παιδιά και προφανώς αγόρι/-α.
Σαν απόφοιτος ψυχολογίας σας ενημερώνω ότι κάποιος γίνεται ομοφυλόφιλος κυρίως:
1) επειδή γεννήθηκε έτσι, οπότε είναι θέμα βιολογικό και δεν μπορεί να κάνει κάτι για να το αλλάξει
2) επειδή ο πατέρας του δεν κατάφερε να τον κάνει να ταυτιστεί μαζί του, οπότε το παιδί ταυτίζεται με τη μητέρα (αδυναμία επιτυχούς λύσης του οιδοπόδειου συμπλεγματος).

Συνεπώς, κανένα παιδί δε θα γίνει ομοφυλόφιλος επειδή στην τηλεόραση βλέπει τον Ψινάκη ή τον οποιονδήποτε που "αδερφίζει". Κι εγώ έβλεπα στην τηλεόραση το Γιώργο Μαρίνο, αλλά δεν έγινα gay, όπως κανείς από τους φίλους μου.

Από εκεί και πέρα, το αν η τηλεόραση θα έπρεπε να παρέχει διαφορετικού περιεχομένου προγράμματα είναι άλλο θέμα, διαφορετικό, στο οποίο νομίζω ότι θα συμφωνούσαμε!

Ανώνυμος είπε... 23 Μαΐου 2009 - 11:31 π.μ.

Λυπάμαι, αλλά δεν έχετε δίκιο.
Δεν αρκεί κάποιο "γονίδιο" ή κάποια κακή πατρική συμπεριφορά..
Έχουμε ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ περιπτώσεις νέων παιδιών που ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ, για να επιβιώσουν, να ενδώσουν σε κάποιες τέτοιες ΦΙΡΜΕΣ όχι μόνο ιλαροτραγικές αλλά και ΥΨΗΛΟΥ επιπέδου.Και τελικά να τους αρέσει
και να γίνουν ίδιοι..
Σ'αυτό οφείλεται και ο ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ
...πολλαπλασιασμός των τελευταίων ετών.Η φανερή ΠΡΟΒΟΛΗ τους παντού και η σκανδαλώδης ΕΠΙΒΟΛΗ τους,
γίνεται μέγιστο παράδειγμα για μίμηση..
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να είναι
αυτός που είναι.
Νομίζω όμως,ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα, ο κάθε ομοφυλόφιλος ή ετερόφυλος, με την προκλητικότητά του και με τον ευτελισμένο λόγο του, να μας προξενεί αηδία..
Είναι και αυτό ένα είδος φασισμού..
ΑΔΑΜ

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top