Το βουλευτικό αυτοκίνητο, μάρκας «Μερσεντές», του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Τσούκαλη έγινε στόχος διαρρηκτών. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ΙΧ ήταν σταθμευμένο στην οδό Υψηλάντου 13 στη Πάτρα από την περασμένη Πέμπτη μέχρι και το Σάββατο όταν και διαπιστώθηκε ότι άγνωστοι είχαν σπάσει το πίσω παράθυρο του αυτοκινήτου. Η Αστυνομία εκτιμά ότι η απόπειρα διάρρηξης ήταν τυχαία και ότι οι δράστες θεώρησαν ότι στο εσωτερικό του πολυτελούς αυτοκινήτου ίσως υπήρχε κάποιο αντικείμενο αξίας που θα μπορούσαν να κλέψουν.
Σημειωτέον ότι ο κ. Τσούκαλης είχε πέσει θύμα κλοπής και τον περασμένο Δεκέμβριο όταν άγνωστοι είχαν κλέψει το αυτοκίνητο που του είχε παραχωρήσει η Βουλή από το το πάρκινγκ κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας. Τότε ένας άγνωστος άνδρας είχε εμφανιστεί στις 6 το πρωί στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου όπου είχε καταλύσει ο βουλευτής και υποστηρίζοντας πως είναι οδηγός του, πήρε τα κλειδιά του οχήματος και εξαφανίστηκε , δίνοντας και φιλοδώρημα στον υπάλληλο!
Ο δράστης φέρεται να είχε «στοχοποιήσει» το όχημα και τον βουλευτή, καθώς είχε αναφέρει στον υπάλληλο τον αριθμό της πινακίδας του οχήματος, στην προσπάθειά του να διώξει κάθε υποψία ότι σκόπευε να το κλέψει.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top