Στον οδοντωτό είναι αφιερωμένες οι εκδηλώσεις που ξεκινούν αύριο για το 29ο Πανελλήνιο Πέρασμα στο Φαράγγι του Βουραικού. Ικανοποίηση εκφράζεται τον διοργανωτή Σύλλογο το ότι οι εκδηλώσεις συμπίπτουν με το παρθενικό ταξίδι του ανανεωμένου ιστορικού σιδηρόδρομου.
Το 29ο Πανελλήνιο Πέρασμα του Βουραικού το διοργανώνει ο Σύλλογος Ορειβασίας – Χιονοδρομίας – Αναρρίχησης Προστασίας Περιβάλλοντος Καλαβρύτων με συνδιοργανωτές την Νομαρχία Αχαΐας και τους Δήμους Καλαβρύτων και Διακοφτού.
To πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο εκδηλώσεις για το Σάββατο. Στην πρωινή ο Σύλλογος Φίλων Οδοντωτού διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «1889-2009: 120 χρόνια ο δικός μας οδοντωτός». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Διακοφτού στις 11πμ και ομιλητής θα είναι ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Σιδηροδρόμου Αθήνας Σπύρος Νικολόπουλος.
Το απόγευμα στις 7μμ θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα «Αξιοποίηση και εκμετάλλευση του νέου οδοντωτού» με εισηγητή τον συγκοινωνιολόγο μέλος του Συλλόγου Φίλων Σιδηροδρόμου Αθήνας και του Δικτύου ΕΠΙΒΑΤΗΣ, Γιώργο Νάθενα. Θα προηγηθεί χαιρετισμός του προέδρου του διοργανωτή Συλλόγου, Χαρίλαου Ερμείδη, ενώ θα χαιρετήσει την εκδήλωση και ο Νομάρχης Αχαΐας.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top