Λάβαμε τη παρακάτω ενυπόγραφη επιστολή από δημότισσα της πόλης της Πάτρας που για μια ακόμα φορά δείχνει την αδιαφορία της Δημοτικής αρχής για ότι γίνεται πέρα από το ιστορικό κέντρο της πόλης. Όσο για την Δημοτική Αστυνομία είναι γνωστό ότι το μόνο καθήκον και αποστολή που έχει, είναι οι υπάλληλοί της να κόβουν κλήσεις στο ίδιο κομμάτι της πόλης.


«Περνώντας από συνοικία κοντά στα κεντρικά γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας αντίκρισα αυτό το αίσχος: Σε σακούλες απορριμμάτων έχουν τυλίξει χριστουγεννιάτικο εξοπλισμό "της κακιάς ώρας" που είναι τοποθετημένος πάνω σε γλάστρες και βρώμικα παραθυρα, που έχουν καταλάβει όλο το πεζοδρόμιο, για να είναι έτοιμα προς χρήση τα ερχόμενα Χριστούγεννα. Που είναι ο δήμος; καθημερινώς περνούν περιπολικά της δημοτικής αστυνομίας, δεν τους εντυπωσιάζει τίποτα; σας στέλνω 2 φωτογραφίες για του λόγου το αληθές. Κάντε κάτι δραστικό αμεσως. χαλαει την αισθητική της πόλης μας. Ευχαριστώ πολύ»

Eμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε έστω και καθυστερημένα τις ενέργειες του Δήμου για την απομάκρυνση των …..σκουπιδιών σε άλλο κατάλληλο χώρο.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top