Στην άμεση λειτουργία παραρτήματος του Συλλόγου Μεσσήνιων Φοιτητών (ΣΥ.ΜΕ.Φ) στην Πάτρα προχωρά η νέα διοίκηση του συλλόγου μετά και τις συναντήσεις που είχε τόσο με τον Νομάρχη Αχαΐας κ. Κατσικόπουλο όσο και με τον Δήμαρχο Πάτρας κ. Φούρα.
Οι επαφές που πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος του ΣΥ.ΜΕ.Φ Βασίλης Χαλουλάκος και ο Γραμματέας Ηλίας Γιαννακέας έγιναν σε πολύ φιλικό κλίμα καθώς και οι δυο αυτοδικοιητικοί φορείς επέδειξαν ιδιαίτερη προθυμία να σταθούν αρωγοί την συγκεκριμένη πρωτοβουλία.
Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν η αναζήτηση κατάλληλου χώρου για τη λειτουργία των γραφείων του παραρτήματος, καθώς και η περαιτέρω ενίσχυσή του.
Οι κ. Κατσικόπουλος και Φούρας αφού ενημερώθηκαν για τις δραστηριότητες του Συλλόγου εξέφρασαν τον εντυπωσιασμό τους για τις επιτυχημένες εκδηλώσεις του, την εφημερίδα του, καθώς και για την κάρτα μειωμένου φοιτητικού εισιτηρίου που ισχύει για τις μετακινήσεις των μελών του με τα ΚΤΕΛ.
Μετά και την πολύ σημαντική αυτή εξέλιξη όλα θα είναι έτοιμα ώστε τη νέα ακαδημαϊκή περίοδο να γίνει πραγματικότητα μια επιθυμία ετών των Μεσσήνιων Φοιτητών της Πάτρα οι οποίοι αποτελούν ένα πολύ μεγάλο μέρος του Συλλόγου.
(Φιλιατρά news)
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top