Δεν είναι καλοί μουσουλμάνοι
όσοι καταπιέζουν μουσουλμάνους"

Την βοήθεια της Πολιτείας
ζητούν απεγνωσμένα οι Πομάκοι

Με αυτή τη δήλωση, μία πρεσβεία αραβικής χώρας (που δεν κατονομάζεται) εμφανίζεται να έχει πραγματική διάθεση στήριξης του μουσουλμανικού στοιχείου της Θράκης και ιδιαίτερα των Πομάκων, έπειτα από τις απαράδεκτες παρεμβάσεις του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής εις βάρος της ύπαρξης και του τρόπου λειτουργίας αλλά και εκτέλεσης των θρησκευτικών καθηκόντων των μουσουλμάνων Πομάκων.
Η είδηση αυτή εμφανίστηκε μέσα στην Πομακική εφημερίδα Ζαγάλισα, και είναι δεικτική των συναισθημάτων των ορεσίβιων μουσουλμάνων Πομάκων έναντι των εκτρωματικών παρεμβάσεων του εγκάθετων του Τουρκικού Προξενείου, εις βάρος της θρησκευτικής ζωής του μουσουλμανικού πληθυσμού των Ελλήνων της Θράκης.
Το Ελληνικό υπουργείο Εσωτερικών, όσο και το Εξωτερικών (Προκόπης Παυλόπουλος έχει να ξεκαθαρίσει τις λεπτομέρειες σχετικά με την πρόσληψη συγγενικού του προσώπου στην ΕΥΠ της οποίας είναι και ο πολιτικός προϊστάμενος, η δε Ντόρα Μπακογιάννη – Μητσοτάκη έχει τις δικές της υποθέσεις σχετικά με την διαδοχή του Κώστα Καραμανλή…) ως συνήθως κοιμούνται τον ύπνο τον βαθύ και υπό καθεστώς πλήρους υπολειτουργίας αφήνουν την κατάσταση στα ορεινά (κυρίως του νομού Ξάνθης) Πομακοχώρια να εκτραχύνεται, εγκαταλείποντας κατ’ επανάληψη τους Έλληνες Πομάκους στις προθέσεις αλλά και στις καταπιέσεις (κοινωνικού και θρησκευτικού χαρακτήρα) που δέχονται από τους καλοπληρωμένους ιμάμηδες και από όλα τα όργανα της Άγκυρας που αλωνίζουν πλέον στην ορεινή Ροδόπη (νομούς Ξάνθης και Ροδόπης).
Όσο και αν φωνάζουν οι κάτοικοι για ευτελισμό των λατρευτικών τους χώρων, από πολιτικάντηδες και πρακτορίσκους ιμάμηδες, κανείς από την Ελληνική πολιτεία δεν δείχνει να διαθέτει την προσωπικότητα εκείνη που θα παρέμβει, θα επαναφέρει την τάξη (σε όλα τα επίπεδα) και θα δικαιώσει τις αγανακτισμένες φωνές δικαίου μίας μερίδας Ελλήνων πολιτών (μουσουλμάνων Πομάκων) που καταπιέζονται συστηματικά από την Άγκυρα.
Η εφημερίδα «Ζαγάλισα» σημειώνει (επιβεβαιώνοντας τις δικές μας πληροφορίες) πως:
«Πολλές καταγγελίες έφτασαν σ’ εμάς από κατοίκους των Πομακικών χωριών του Ν. Ξάνθης και ειδικότερα από τη Σμίνθη, το Ωραίον, τη Μύκη, τη Γλαύκη, την Πάχνη και τις Θέρμες, που αναφέρουν ότι τα «τσακάλια» του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής –και με την ανοχή της Ελληνικής Πολιτείας πάντα- χρησιμοποιούν τα τζαμιά των Πομακικών μας χωριών για τις πολιτικές και τις πολιτιστικές τους εκδηλώσεις. Ως προς τις πολιτιστικές τους εκδηλώσεις σας αναφέρουμε μερικές: Πριν και μετά τις προσευχές των πιστών μετράνε ψήφους μειονοτικών υποψηφίων, γίνονται τραπεζώματα, φαγοπότια, πολιτικές ομιλίες, χειροκροτήματα, πανηγυρισμοί, ψηφοφορίες (δια βοής ή δια δακτύλου-χειρός), σύσταση σκιωδών κυβερνήσεων και διάφορα άλλα που ούτε ο νους ενός πιθήκου δεν χωράει.
Δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεστε τι προσπαθούμε να σας περιγράψουμε, μιλάμε για ιερό χώρο, κύριοι, όχι για εκλογικά κέντρα, για ταβέρνες και γήπεδα. Δηλαδή τι άλλο πρέπει να κάνουν τα πολύ εκπαιδευμένα πλέον «τσακάλια» της γείτονας χώρας και γιαγιάς-πατρίδας; Μήπως γάμους, πάρτυ, χορούς και τραγούδια μέσα στα τζαμιά; Δηλαδή ο Θεός καταλαβαίνει μόνο τούρκικα, καμία άλλη γλώσσα; Αυτοί σε λίγο θα μας πούνε ότι και ο Θεός είναι Τούρκος!!! Δεν έμεινε και κάτι άλλο… Μάλλον δεν διαβάζουν Ζαγάλισα για να δουν τι έλεγε ο προφήτης για τους Τούρκους (σημείωση ιστολογίου σχετικά με τα συγκεκριμένα λεγόμενα του προφήτη Μωάμεθ: «Δεν θα έρθει η ημέρα της κρίσης εάν προηγουμένως δεν θα νικηθούν οι Τούρκοι οι οποίοι έχουν μικρά μάτια, κίτρινα πρόσωπα, πατημένες μύτες και ζωώδη έκφραση προσώπου»)».
Αναρωτιούνται συνεχώς οι κάτοικοι της Θράκης και ιδιαίτερα οι Πομάκοι (που σύσσωμοι, σχεδόν –εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων που δελεάστηκαν, αγοράστηκαν ή «εξαναγκάστηκαν» ποικιλιτρόπως από το Τουρκικό προξενείο-, δηλώνουν Έλληνες και το αποδεικνύουν ιστορικά αλλά και στις ημέρες μας πως είναι Έλληνες σε ψυχή και σώμα), που θα βγει επιτέλους αυτή η κατάσταση… Πόσο θα τραβήξει αυτό το «κακό». Εγκαλούν τα «χρωματιστά παιδιά» της Ελληνικής Πολιτείας να συντρέξουν στα προβλήματά τους, και να μην τους εγκαταλείψουν στις ανθελληνικές διαθέσεις των διαφόρων ιμάμηδων (π.χ. Μέτε) και στα σχέδια των τουρκικών σχεδίων που υπάρχουν εις βάρος της Θράκης. Η δημιουργία «σκιωδών κυβερνήσεων» είναι ένα σοβαρό αδίκημα για το οποίο η Πολιτεία οφείλει να πραγματοποιήσει σχετική έρευνα και να τιμωρήσει αμείλικτα αυτούς που ονειρεύονται να Κοσοβοποιήσουν την Ελληνική Θράκη και να την καταστρέψουν, αφού πρώτα αφαιρέσουν (ή εξαναγκάσουν σε φυγή) συστηματικά και με υπομονή το στοιχείο του Ελληνισμού, τους Έλληνες κατοίκους (χριστιανούς και μουσουλμάνους) που δίνουν καθημερινό αγώνα ζωής (κύρια υπέρ της πατρίδας, υπέρ της Ελλάδας).
Ενώ βιντεοσκοπούνται οι συγκεντρώσεις που γίνονται στα τζαμιά των ορεινών χωριών, οι λέξη «γκιαούρηδες» συνοδευόμενη από διάφορες απαξιωτικές και υβριστικές άλλες λέξεις-εκφράσεις, δείχνει να μην ταράζει τους υπουργούς και τον πρωθυπουργό αυτής της χώρας… Ο λόγος αυτής της παράλογης ανοχής της Ελληνικής Πολιτείας, είναι, δυστυχώς, είναι καθαρά ψηφοθηρικός. Τα πάντα, δείχνουν να είναι μόνο ψήφος για τα κόμματα που έμπρακτα δείχνουν να μην ενδιαφέρονται ούτε για την αξιοπρέπεια, ούτε για ηθικές και θρησκευτικές αξίες, αλλά κυρίως δείχνουν να μην νοιάζονται για τα προδοτικά και ανθελληνικά σχέδια που αναπτύσσονται εις βάρος της Ελλάδας μέσα στην ίδια την Ελλάδα και σε μία από τις πιο ευαίσθητες περιοχές της… στην Θράκη.
Να θυμίσω σε αυτό το σημείο στους Έλληνες πολιτικούς και πολιτευτές την φράση που βγαίνει από τα στόματα όλων των καλοπληρωμένων πρακτόρων της Άγκυρας: «Ψήφος σε Τούρκο και ας είναι ο χειρότερος, παρά σε Έλληνα»!!! Καλό είναι να θυμηθούν οι αρχές πως η Θράκη, πέρα από την ιστορία της, τον πολιτισμό της και χώμα της, έχει και ανθρώπους, όχι μόνο ψήφους!
Καλούν οι Έλληνες Πομάκοι, φωνάζουν για βοήθεια από την Ελληνική Πολιτεία, ζητούν την προστασία από την καταχρηστική παρεμβατικότητα της Άγκυρας που γίνεται καθημερινά εις βάρος τους. Ζητούν να προστατευθούν οι ιεροί χώροι (τα τζαμιά), επειδή δεν φταίνε σε τίποτε οι πιστοί που προσέρχονται σε αυτά για να κάνουν την προσευχή τους και τίποτε άλλο και τους εμπλέκουν σε ανθελληνικές συγκεντρώσεις ή τους εκφοβίζουν με ποικίλους τρόπους προκειμένου να εκδηλώσουν ανθελληνικές τάσεις…
Πού βρίσκεται η Αστυνομία; Αναρωτιούνται δίκαια οι αγανακτισμένοι Πομάκοι…
Πού είναι η ευταξία και ο έλεγχος που θα έπρεπε να ασκεί το Ελληνικό κράτος υπέρ της ειρηνικής διαβίωσης των Ελλήνων πολιτών χωρίς την τρομοκράτηση εγκάθετων στοιχείων και καθοδηγούμενων οργάνων άλλων κρατών;
Πόσο ακόμη πρέπει να χειροτερέψει η σημερινή τραγική κατάσταση;
Οι ερωτήσεις αυτές είναι επαναλαμβανόμενες, επί δεκαετίες, τόσο από τους χριστιανούς όσο και από τους μουσουλμάνους Έλληνες πολίτες της ακριτικής αυτής περιοχής, σε ώτα μη ακουόντων, αναρμόδιων αρμοδίων και ανύπαρκτων υπευθύνων ή ανευθύνων…
Σήμερα, πλέον, απαιτούνται να δοθούν οι απαντήσεις που δεν είχαν δοθεί ποτέ πριν, όσο και αν αυτές κοστίσουν πολιτικά, αλλά θα οφελήσουν τεράστια εθνικά και θα στηρίξουν έμπρακτα έναν πληθυσμό που καταπιέζεται από οργανωμένες και πλήρως συντονισμένες δράσεις των πρακτόρων της Άγκυρας.
Η Άγκυρα θέλει την Θράκη Τουρκική και η Ελλάδα μέσω του Προκόπη, της Ντόρας και του Κώστα, αδιαφορεί… Η φωνή της Άγκυρας καλεί τους μουσουλμάνους της Θράκης να υπηρετήσουν την μητέρα πατρίδα και αυτοί αντιστέκονται φωνάζοντας πως μόνο μία πατρίδα γνωρίζουν, για μία πατρίδα αγωνίζονται και για μία πατρίδα υπηρετούν, για την μοναδική τους πατρίδα που τους πονάει, που τους ξεχνάει, που τους εγκαταλείπει… για την Ελλάδα…
Κωσταντίνος
(αναρτήθηκε από kostasxan)


Μόνο μία παρατήρηση Κωσταντίνε. Όλα καλά και όλα ωραία όμως την Καραχασάν την επέλεξε ο Γιώργος έτσι; Για να μην ξεχνιόμαστε και αφορίζουμε μόνο τη μία πλευρά. 'Αλλωστε η εξωτερική πολιτική όπως και η πολιτική με τους "ξανθούς" Έλληνες πομάκους ποτέ δεν ήταν η σωστή.


 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top