Ο πολιτευτής της Ν.Δ στην Αχαία με αφορμή μεταδιδόμενα σχόλια και ρεπορτάζ ορισμένων τοπικών τηλεοπτικών σταθμών, ραδιόφωνων και εντύπων ΜΜΕ, σχετικά με τη σειρά κατάταξης πολιτικών προσώπων στο κόμμα της Ν.Δ, κατά την τελευταία δημοσκόπηση «Αχαϊκό Βαρόμετρο» της Εταιρείας DATA R.C, έκανε την ακόλουθη δήλωση :
«Είναι τουλάχιστον αντιδεοντολογικό και ύποπτο, όταν μετά από μία έγκυρη δημοσκόπηση για την σημερινή πολιτική κατάσταση στο Νομό Αχαΐας, μίας αποδεδειγμένα σοβαρής εταιρείας, η οποία για λόγους που αφορούν την ίδια και την τακτική της, δεν δημοσιοποιεί το τμήμα εκείνο του γκάλοπ που αφορά στην σταυροδοσία των πολιτικών προσώπων, κάποια ΜΜΕ να αποκαλύπτουν(!) τάχα τη σειρά προτίμησης των πολιτευμένων, αξιοποιώντας μεν πληροφορίες, διαστρεβλώνοντας βάναυσα όμως την αλήθεια και δημιουργώντας άθελά τους θετικές ή αρνητικές εντυπώσεις για κάποιους. Αυτό αποδεικνύεται άλλωστε και από την μεταξύ τους ασυμφωνία στοιχείων. Άλλα λέει ο ένας, άλλα ο άλλος. Ό, τι αρέσει κι όπως αρέσει στον καθένα κι ό, τι καταλάβει ο κοσμάκης!
Επειδή πρόκειται για φθηνούς εντυπωσιασμούς, παράλληλα δε για άδικη μεταχείριση κάποιων και το σημαντικότερο, τα μεταδιδόμενα ή αναγραφόμενα ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΙ επισήμως από την διενεργούσα τη δημοσκόπηση Εταιρεία, καλό θα ήταν σε μία τόσο κρίσιμη καμπή του πολιτικού συστήματος να παραμεριστούν τα ανεπίσημα δήθεν φαβορί ή οι ανερχόμενοι της τοπικής πολιτικής σκηνής.
Προσωπικά, επειδή είμαι εξ’ αρχής ενημερωμένος για τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης – σε ό,τι μας αφορά – επίσημα από τον Διευθυντή της Εταιρείας κ. Θόδωρο Λουλούδη, αν και θα έπρεπε να χαμογελώ, ειλικρινά θλίβομαι για την παραποίηση της αλήθειας που είναι αποτέλεσμα, είτε του γνωστού κυνηγιού της είδησης από δημοσιογράφους, είτε παλαιοκομματικής κόπιας διαρροή εκ μέρους συναδέλφων που αυταπατώνται εφήμερα! Οι πολίτες – αναποφάσιστοι ακόμα για την τρισταυρία τους όπως προκύπτει – θα μας κρίνουν όλους την ώρα τη κάλπης.
Θέλω να πιστεύω πως η εταιρεία δημοσκοπήσεων θα διαφυλάξει το κύρος της μη αφήνοντας άλλο το πολιτικό προσωπικό του νομού, έρμαιο κάποιων ξεπερασμένων αντιλήψεων που αγγίζουν ολίγα ευτυχώς ΜΜΕ και πολιτικά γραφεία.
Κι ας μην ξεχνάμε τη λαϊκή ρήση….στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό!!!»
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top