Υπό την προεδρία του γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρη Ζαγορίτη συνεδρίασε το απόγευμα το διαγραμματειακό όργανο στη Ρηγίλλης.
Αντικείμενο της συνεδρίασης ήταν η οργάνωση του κόμματος ενόψει ευρωεκλογών και η παρουσία της ΝΔ στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, που ξεκινά αύριο στη Βαρσοβία.
Ο κ. Ζαγορίτης σε δηλώσεις του ανέφερε ότι αναχωρεί για τη συνεδρίαση του ΕΛΚ μεγάλη αντιπροσωπεία της ΝΔ υπό τον πρόεδρο του κόμματος Κώστα Καραμανλή και τόνισε ότι στο ΕΛΚ θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις για σημαντικά θέματα ελληνικού ενδιαφέροντος, όπως οι σχέσεις καλής γειτονίας με τα κράτη που θέλουν να μπουν στην Ευρωπαϊκή Ενωση, η άμυνα, η ακτοφυλακή κλπ.
Σε ερώτηση για την υπόθεση Παυλίδη, ο κ. Ζαγορίτης είπε ότι περιμένει το πόρισμα το οποίο θα έχει εκτιμήσει και τα στοιχεία.
Κληθείς να σχολιάσει τον χαρακτηρισμό "ελεεινολογεί κατά της χώρας του" του κυβερνητικού εκπροσώπου Ευάγγελου Αντώναρου για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου και την ομιλία του στο Λονδίνο, ο κ. Ζαγορίτης απάντησε ότι η έκφραση αυτή ταιριάζει.
Κατηγόρησε τον κ. Παπανδρέου για λαϊκισμό, είπε ότι πράγματι ελεεινολογεί διότι αν δεν ήταν υπουργός Εξωτερικών ώστε να ξέρει τί κακό κάνουν οι δηλώσεις αυτές στη χώρα ενδεχομένως να ήταν σε συγγνωστή πλάνη. Πρέπει να γνωρίζει, πρόσθεσε ο κ. Ζαγορίτης, ότι δεν μπορεί να προσβάλει τη χώρα του και τους πολίτες με απαράδεκτες ανακρίβειες.
Στην συνεδρίαση του διαγραμματειακού οργάνου συμμετείχε και ο Αχαιός πολιτικός π. βουλευτής κ. Νίκος Νικολόπουλος. (Δηλώσεις του Ν. Νικολόπουλου εδώ )

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top