Οι δύο εναπομείναντες από τους Τρεις Τενόρους, Πλάθιντο Ντομίνγκο και Χοσέ Καρέρας, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα θα παραστούν στα Βρετανικά Βραβεία Κλασικής Μουσικής, στο Λονδίνο.

Ο Καρέρας θα παραλάβει βραβείο για τη συνολική προσφορά του στο χώρο, το οποίο ενδεχομένως να παραλάβει από τα χέρια του Ντομίνγκο. Πάντως, οι δύο τενόροι δεν αναμένεται να ερμηνεύσουν μαζί. Ο Λουτσιάνο Παβαρότι, ο οποίος συμπλήρωνε το τρίο, πέθανε το 2007.

Οι τρεις τους έκαναν κοινές εμφανίσεις ανά τον κόσμο, συγκεντρώνοντας τεράστια πλήθη, μεταξύ των οποίων και μια εμφάνιση την παραμονή της έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Ιταλία, το 1990, και έναν χρόνο αργότερα στο Χάιντ Παρκ του Λονδίνου σε μια συναυλία που πραγματοποιήθηκε υπό καταρρακτώδη βροχή.

Ο Ντομίνγκο και ο Καρέρας εμφανίστηκαν μαζί πέρυσι, στην Πέτρα της Ιορδανίας- στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά από τον θάνατο του Παβαρότι.

Οι υποψηφιότητες για τα φετινά βραβεία θα ανακοινωθούν στις 20 Απριλίου, ενώ η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στο Royal Albert Hall.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top