Σε αποκλεισμό των διοδίων του Ρίου αύριο στις 4 το απόγευμα προχωρούν αύριο ο Σύλλογος Περιβάλλοντος Τερψιθέας και η επιτροπή αγώνα επαγγελματιών και κατοίκων των περιοχών Διακονιάρη και Γλαύκου ενώνοντας δυνάμεις και καλώντας σε συμμετοχή όλους τους φορείς και τους κατοίκους της Πάτρας.
Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους: « οι ορδές των λαθρομεταναστών έχουν υποβαθμίσει παντελώς μια γειτονιά της πόλης, ενώ παράλληλα περιφέρονται στο μεγαλύτερο τμήμα της προκαλώντας ανασφάλεια στους κατοίκους της». Και αυτό αφού το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις μεταξύ των Αφγανών μεταναστών που διαμένουν στον καταυλισμό της Ηρώων Πολυτεχνείου και των κατοίκων της περιοχής οξύνθηκαν επικίνδυνα και οι κάτοικοι ζητούν εδώ και τώρα λύση που δεν μπορεί να είναι άλλη όπως δηλώνουν οι ίδιοι από την απομάκρυνση του καταυλισμού.
Ο έτερος λόγος διαμαρτυρίας είναι όπως τονίζεται σε σχετική κοινή ανακοίνωση η πολυετή στασιμότητα των μεγάλων έργων στο Διακονιάρη και στις Παραγλαύκειες οδούς. Μάλιστα στην ίδια ανακοίνωση γίνεται λόγος για «ομηρία των κατοίκων που υφίστανται λόγω της πολυετούς στασιμότητας των μεγάλων έργων»
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top