(αναρτήθηκε από το skeftomasteellhnika)


Ο πολίτης κ. τάδε, προσέφυγε στην "ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ" θεωρώντας εαυτόν προσβεβλημένο απο γνωστό δημοσιογράφο, σε γνωστή εκπομπή, γνωστού καναλιού.


Αυτό προβλέπει ο νόμος και αυτό έπραξε ο φιλήσυχος πολίτης. Θα περιμένατε ότι η αρχή θα εξέταζε την καταγγελία και θα έπραττε τα δέοντα, δηλαδή ή θα αναγνώριζε το δίκαιο του πολίτη και θα τιμωρούσε το δημοσιογράφο, ή θα απαντούσε στον πολίτη ότι είναι αβάσιμη η κατηγορία του και θα την έθετε στο αρχείο! Αυτά θα συνέβαιναν σε κάθε ευνομούμενο κρατίδιο της αφρικανικής Ηπείρου. ΕΔΩ, τι έκανε η "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ" αρχή; Τίποτα. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.


Τι να κάνει ο πολίτης; προσφεύγει στον εποπτεύοντα της αρχής Υπουργό της Δικαιοσύνης. Στέλνει ένα έγγραφο στην "ανεξάρτητη" αρχή, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ! να δούνε το θέμα του πολίτη, ΤΙΠΟΤΑ. Στέλνει δεύτερο έγραφο, ΤΙΠΟΤΑ. Στέλνει ΤΡΙΤΟ έγγραφο, ΤΙΠΟΤΑ.


Στίς 5 /2/2009 ο καινούργιος Υπουργός κ. ΔΕΝΔΙΑΣ που αντικατέστησε τους προηγούμενους 2, έστειλε ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ το πιο πάνω έγγραφο.


Ήδη έχουν περάσει 2 χρόνια και ΟΥΔΕΙΣ απαντάει σ` αυτόν τον φιλήσυχο και νομοταγή πολίτη. Αν λοιπόν αυτός ο -σαν κι εμάς- ήπιος, καθημερινός, συνάνθρωπός μας, πάρει ανάποδες απ την απίστευτη κοροιδία που υφίστατε 2 χρόνια και πάει στην ΤΙΜΗΜΕΝΗ αρχή και τα κάνει λαμπόγυαλο, τι θα πούμε τότε; Ο εγκληματίας, ο χούλιγκαν, ο μουρλός κι έτσι έ; Αυτό είναι το κράτος μας. Αυτό το κράτος θα μας αναγκάσει στο τέλος να πάρουμε τα βουνά και να κηρύξουμε το πραγματικό αντάρτικο του βουνού. ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ;


Μ,μ, δε βλέπω μακρυά τη μέρα που θα γίνει!!
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top