Στα πλαίσια επίσκεψης στην Αιτωλοακαρνανία, η επιτροπή περιβάλλοντος της Βουλής των Ελλήνων, επισκέφθηκε τον Φορέα Διαχείρισης στο Αιτωλικό όπου συζήτησε και ενημερώθηκε για όλα τα περιβαλλοντικά ζητήματα που αφορούν το Εθνικό πάρκο.


Την επιτροπή αποτελούσαν ο Προεδρός της κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και οι βουλευτές κκ. Γιάννης Μπανιάς, Σπήλιος Λιβανός, Χρήστος Βερελής και Θωμάς Μωραίτης. Στην σύσκεψη συμμετείχαν οι Δήμαρχοι Ιεράς πόλεως Μεσολογγίου κ. Ιωάννης Αναγνωστόπουλος, Αιτωλικού κ. Νίκος Γαλάνης, Οινιαδων κ. Αντώνης Αλετράς, Αγγελοκάστρου κ. Σωτήρης Ρουσογιάννης, ο εκπρόσωπος του Γενικού Γ.Γ.Π. Δυτικής Ελλάδας κ. Γ. Πρεβεζάνος, ο Γραμματέας του Φ.Δ. κ. Δημήτριος Λυμπουρίδης, τα μέλη του Δ.Σ. κκ. Λύρος Αθ., Σκρέτας Βασίλειος, Καπίρης Κώστας, ο πρόεδρος του ΤΕΕ κ. Παπαναστασίου Γιώργος, ο πρόεδρος των Αλιέων κ. Τάκης Κοτσόργιος, πρόεδροι αλιευτικών σωματείων και εκπρόσωποι διβαριών κ.α.


Ο Πρόεδρος του Φ.Δ. Δρ Ιωάννης Καλαβρουζιώτης , ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τα μέλη της επιτροπής περιβάλλοντος της Βουλής για την παρουσία τους στον Φορέα και αναφέρθηκε σε όλα τα προβλήματα αλλά και τις δράσεις που τα τελευταία τρία χρόνια έχει αναπτύξει ο Φ.Δ. με τα στελέχη που υπηρετούν σ’ αυτόν.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top