Αυτό που μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ήταν ότι η έτοιμη να διοργανώσει τους Μεσογειακούς αγώνες Πάτρα δεν προκρίθηκε εξαιτίας του ότι η Κυβέρνηση της Ν.Δ πρόκρινε το 2006, το ανέτοιμο (χωρίς εγκαταστάσεις) δίδυμο Λάρισας-Βόλου για λόγους που ποτέ δεν καταλάβαμε.

Όμως σήμερα 2,5 χρόνια μετά δίνονται οι απαντήσεις και αναδεικνύεται το σκάνδαλο μέσα από την εφημερίδα Free-Sunday.
Πριν γράψουμε αποσπάσματα του άρθρου αντιγράφουμε ένα μικρό απόσπασμα της εφημερίδας με λόγια του κ. Γερόλυμπου (πηγή: Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων):
"Όλα ξεκίνησαν με ένα τηλεφώνηματου Ισίδωρου Κούβελου. Δεκαπέντε ημέρες πριν από τις εκλογές στην Ολυμπιακή Επιτροπή (σ.σ. που διεξήχθησαν στις 16 Ιουνίου 2006) μου είπε: ο Βόλος πρέπει να κατεβάσει φάκελο. Στην αρχή μου φάνηκε ότι ήταν αδύνατον. Μετά από δεκαπέντε μερόνυχτα, με κάποιους συναδέλφους και φίλους, καταφέραμε και καταρτίσαμε ένα φάκελο και τον καταθέσαμε στην Ολυμπιακή Επιτροπή¨
Συνεπώς, ο κ. Κούβελος όχι απλώς ήταν καλός γνώστης των σχετικών με τους Μεσογειακούς λεπτομερειών πριν ακόμα γίνει πρόεδρος της επιτροπής διεκδίκησής τους, αλλά ήταν ο αρχιτέκτονας –της τελευταίας στιγμής– της υποψηφιότητας του Βόλου"
Γιατί όμως ο σύζυγος της κ. Μπακογιάννη κ. Κούβελος ήταν τόσο φανατικός υπερ της υποψηφιότητας Βόλου. Σε λίγο στην επόμενη αναρτηση θα έχουμε ολόκληρο το άρθρο της εφημερίδας που το εξηγεί.....
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top