Και αφού έγιναν όλα τα τραγελαφικά μάθετε και τα των Πατρών,
η Τοπική Διεύθυνση της Φυλακής Πατρών (Διευθυντής και Αρχιφύλακας) τοποθέτησε στα μεροκάματα τον αδελφό του Παλαιοκώστα και συγκεκριμένα στο συνεργείο-μηχανουργείο της Φυλακής, με αποτέλεσμα να κινείται σε όλους τους χώρους της Φυλακής και να έχει πρόσβαση σε σιδηρικά και εργαλεία.
Την επομένη της εναέριας απόδρασης από τον Κορυδαλλό ο Διευθυντής της Φυλακής Πατρών «πήρε αναρρωτική άδεια» από τον εαυτό του, όπως ακριβώς είχε κάνει και το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στην αλλαγή του χρόνου.
Τότε και ενώ είχε δοθεί η πληροφορία από την Αστυνομία ότι θα γίνουν επεισόδια από αντιεξουσιαστές. Περίπου 100 αντιεξουσιαστές μαζεύτηκαν έξω από την φυλακή πετώντας φωτοβολίδες, βεγγαλικά και με ντουντούκες φώναζαν συνθήματα. Ο κίνδυνος για πυρκαγιά φυσικά ήταν μεγάλος.
ΑΥΤΟΣ που η Πολιτεία έβαλε ως υπεύθυνο για τις ζωές τόσων κρατουμένων γιόρταζε την Πρωτοχρονιά μακριά απο την υπηρεσία
(αποδεικνύεται και από το βιβλίο υπηρεσίας).
Την ίδια στιγμή οι εργαζόμενοι εδώ και 4 μήνες δουλεύουν νύκτα χωρίς ρεπό και δεν πληρώνονται.


(H παραπάνω επιστολή -καταγγελία στάλθηκε από τους σωφρονιστικούς υπάλληλους Κ Φ Πατρών, την οποία και δημοσιεύουμε με την επιφύλαξη αν αντιπροσωπεύει όλους τους υπαλλήλους του συγκεκριμένου Κ.Φ. Επίσης θα θέλαμε να ακούσουμε και τον αντίλογο (αν υπάρχει) από τον Διευθυντή της Φυλακής στις παραπάνω καταγγελίες οι οποίες φυσικά είναι σοβαρότατες και αν ισχύουν δεν θα πρέπει να απορούμε για τις τελευταίες εξελίξεις)
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top