Με μία ιταλική βραδιά, όπου τα εδέσματα είχαν τον πρώτο ρόλο, έκλεισε τη συμμετοχή της στην «Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Ξενοδοχειακού και Επαγγελματικού Εξοπλισμού» η εταιρία Tech Cool Kondilis, την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου. Ο κ. Θόδωρος Κονδύλης υποδέχτηκε, στο περίπτερο της εταιρίας των αδελφών Κονδύλη, φίλους, πελάτες και δημοσιογράφους, ενώ οι chef της Rational ετοίμαζαν τα φαγητά, επιδεικνύοντας στους παρευρισκόμενους το υπερ-αυτόματο κέντρο μαγειρικής που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Πάτρα.
Η Έκθεση διοργανώθηκε στην Πάτρα για πρώτη χρονιά φέτος και λειτούργησε για 4 μέρες στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Από τα περίπτερα της έκθεσης αυτά που εντυπωσίασαν ήταν τα συγκοινωνούντα περίπτερα της εταιρίας Tech Cool Kondilis και της Rational, τα οποία γνώρισαν και αξιόλογη επισκεψιμότητα κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Το δε κέντρο μαγειρικής, το πρώτο παγκοσμίως αυτόματο κέντρο που μαγειρεύει σύγχρονα, οικονομικά, υγιεινά και πεντανόστιμα, παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της έκθεσης κατ’ αποκλειστικότητα στο πατρινό κοινό.
Η Tech-Cool Kondilis είναι εταιρία επαγγελματικού εξοπλισμού, με έδρα το Ρίο, η οποία αναλαμβάνει τη μελέτη, τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτηση μιας σειράς προϊόντων σε φούρνους, αρτοποιία, εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ κλπ. Η Rational εξειδικεύεται στη μαγειρική και την εστίαση, εξοπλίζοντας την παγκόσμια αγορά με τους πλέον σύγχρονους και αυτοματοποιημένους φούρνους και κουζίνες. Οι εταιρίες Tech Cool Kondilis και Rational συνεχίζουν μία αρμονική συνεργασία χρόνων. Επόμενος στόχος η εγκατάσταση του Αυτόματου Κέντρου Μαγειρικής, καθώς και άλλων πρωτοποριακών προϊόντων των δύο εταιριών, σε πελάτες της Αχαΐας και της ευρύτερης περιοχής.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top