Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του Δ.Σ της ΕΣΗΕΠΗΝ, σύμφωνα με την οποία "αποκλείστηκαν" οι ανταποκριτές του ΑΠΕ της Πάτρας, Λέσβου, Ρόδου, Ηρακλείου Κρήτης, Ιωαννίνων από την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη εκπροσώπου των εργαζομένων στο ΔΣ του ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Η Εφορευτική Επιτροπή θεωρεί το ύφος της ανακοίνωσης απαράδεκτο και διαψεύδει τα περί "αποκλεισμού" των ανταποκριτών, καθώς η ανακοίνωση για τη διεξαγωγή των εκλογών δημοσιεύθηκε τόσο στο site του ΑΠΕ, όσο και στο site της ΕΠΗΕΑ. Παράλληλα, επικοινώνησε ο εκπρόσωπος της ΕΣΗΕΑ στο ΑΠΕ με την ΕΣΗΕΑ και του απάντησαν ότι λόγω κατάληψης στην Ενωση Συντακτών δεν μπορούσαν να το αναρτήσουν στο site τους.
Επίσης η Εφορευτική Επιτροπή δεν έχει καμιά υποχρέωση να ενημερώσει προσωπικά τον κάθε ψηφοφόρο για τις εκλογές.
Ως εκ τούτου, δεν ευσταθεί ο ισχυρισμός τους περί "αντιδημοκρατικής απόφασης" και περί "απολυταρχικού και παράνομου χαρακτήρα" των εκλογών.
Σημειώνεται, ότι οι συνάδελφοι δεν ήλθαν ποτέ σε επικοινωνία με την Εφορευτική Επιτροπή ώστε να βρεθεί τρόπος συμμετοχής τους στις εκλογές.
Σε περίπτωση προσβολής των εκλογών δικαστικά, η Εφορευτική Επιτροπή θα φέρει όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν τη νομιμότητα της εκλογικής διαδικασίας.

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top