Από έγκυρες και διασταυρωμένες πληροφορίες της online-press.gr το Μαξίμου προσανατολίζεται για να μην πούμε ότι αποφάσισε τις δίδυμες εκλογές τον Ιούνιο.
Είναι αλήθεια ότι όσα από τα μεγαλοστελέχη της κυβέρνησης μίλησαν αυτή τη βδομάδα με τον Κώστα Καραμανλή, έφευγαν από τη συναντήσεις τους με την πεποίθηση ότι μαζί με τις ευρωεκλογές θα έχουμε και εθνικές....
Μάλιστα χαρακτηριστικό είναι ότι τα στελέχη αυτά, μετά τις συγκεκριμένες συναντήσεις, επικοινωνούσαν μεταξύ τους οπότε και διασταύρωσαν ακόμα και συγκεκριμένες εκφράσεις που χρησιμοποίησε ο Κώστας Καραμανλής για το θέμα.
Γιατί όμως ο Καραμανλής επιλέγει τις διπλές εκλογές;
Νομίζουμε ότι η απάντηση είναι απλή.
Ο πρωθυπουργός αισθάνεται ότι σε ένα προεκλογικό αγώνα 30 ημερών μπορεί να κερδίσει τις εντυπώσεις έναντι του Παπανδρέου. Οπότε μαζί και με την αποδοχή που έχει από τον κόσμο σαν καταλληλότερος για πρωθυπουργός (σε μια δύσκολη για την παγκόσμια οικονομία στιγμή)
ο Καραμανλής πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει τις εθνικές εκλογές έστω και με 0,1%.
Την ίδια δε χρονική περίοδο με τις ευρωεκλογές δίνει και το δικαίωμα σε όσους θέλουν να στείλουν ψήφο διαμαρτυρίας εναντίον της Νέας Δημοκρατίας να το κάνουν....

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top