ΤΩΡΑ Αεροπλάνο airbus 320 της U.S Airways με 148 επιβαίνοντες συν 5 άτομα πλήρωμα προσθαλασσώθηκε κοντά στην Νέα Υόρκη αμέσως μετά την απογείωση. Γίνονται προσπάθειες για την ανέλκυσή του και τον απεγκλωβισμό των επιβατών. Ευτυχώς απο ότι φαίνεται δεν υπάρχουν θύματα. Οι εικόνες πάντως έδειξαν την ετοιμότητα των σωστικών πληρωμάτων και αποδεικνύουν ότι οι πιθανότητες για διάσωση σε ατυχήματα μεγαλώνουν όταν έχεις να κάνεις με οργανωμένο κράτος...


Η πτώση του αεροσκάφους της εταιρείας US Airways στον ποταμό Χάντσον δεν σχετίζεται με τρομοκρατική επίθεση, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ.

"Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής πληροφορίες που να υποδηλώνουν ότι πρόκειται για ατύχημα που σχετίζεται με την ασφάλεια", είπε η εκπρόσωπος του υπουργείου, Λόρα Κίχνερ. "Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε από κοντά την κατάσταση που επί του παρόντος επικεντρώνεται στην έρευνα και τη διάσωση", πρόσθεσε.

Η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας (FAA) είχε αναφέρει νωρίτερα ότι εξετάζει την πιθανότητα το αεροπλάνο να συγκρούστηκε με σμήνος πουλιών.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top