"Μετά την μήνυση που κατέθεσε για νοθεία στις εκλογές της ΕΠΟ, ο Βίκτωρας Μητρόπουλος καταγγέλλει τους Βασίλη Γκαγκάτση και Σωκράτη Κόκκαλη, για «σκευωρία» κατά της υποψηφιότητας του. Επίσης, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, έριξε δήλωση-βόμβα, με την οποία προαναγγέλλει την είσοδο του πρώην προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας, στα κοινά του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τα όσα του διαμήνυσε ο ίδιος ο Κόκκαλης.

Αποσπάσματα από τα όσα ενδιαφέροντα δήλωσε ο Βίκτωρας Μητρόπουλος στον «Αθλητικό Metropolis 95,5»

«Ο κύριος Κόκκαλης είπε σε εμένα προσωπικά ότι ο Βασίλης Γκαγκάτσης θα δουλέψει στον Ολυμπιακό, γι αυτό δεν πρέπει να έχει δικαστικές εκκρεμότητες. Επομένως, πρέπει να είναι όλοι βέβαιοι ότι η επόμενη δουλειά του κ. Γκαγκάτση θα είναι η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Κρατήστε τις δηλώσεις μου και να τις ξανακούσουμε μαζί τον προσεχή Σεπτέμβριο»


«Η εντολή του κ. Κόκκαλη ήταν να βγει ο Πιλάβιος στην προεδρία, κάτι για το οποίο την Πέμπτη πριν από τις εκλογές, είχαν ενημερωθεί οι πάντες. Τότε βγήκε στο ραδιόφωνό σας ο κ. Χατζηαποστόλου και είπε ότι ήταν σίγουρη η εκλογή Πιλάβιου. Ήξερε τη γραμμή που δόθηκε από τον κ. Κόκκαλη. Ο δε κ. Γκαγκάτσης είχε εγκατασταθεί την ημέρα των εκλογών στο απέναντι ξενοδοχείο και έκανε τις συντονισμένες ενέργειες για να μη ψηφίσουν εμένα οι εκπρόσωποι. Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν ανανεώθηκε η σύμβαση της κόρης του προέδρου της Ένωσης Αθήνας με την διαβεβαίωση ότι θα ανανεωθεί μετά την εκλογή Πιλάβιου…»

«Ο κ. Πιλάβιος θα ακολουθεί τις εντολές του κ. Κόκκαλη, άσχετα εάν δούλεψε ένα διάστημα στον Παναθηναϊκό. Αυτόν ήθελε ο κ. Κόκκαλης, γιατί ακολουθεί τις εντολές. Εάν ακολουθούσα εγώ αυτά που θέλει ο απόλυτος κυρίαρχος του ελληνικού ποδοσφαίρου, δηλαδή ο κύριος Κόκκαλης, θα ήμουν ισόβιος πρόεδρος όπου ήθελα. Θα πέθαινα πρόεδρος της ΕΠΟ!»

«Έχει διαταχθεί σήμερα προκαταρκτική εξέταση από εισαγγελέα, μετά τις καταγγελίες που έκανα και το υπόμνημα στην ηγεσία της δικαιοσύνης. Όλα τα ψηφοδέλτια ήταν σημαδεμένα και αυτό δεν μπορεί κανένας να το αμφισβητήσει. Εάν δεν ήμουν εκδότης και δεν είχα αυτή την επιμονή, μπορεί να τα είχα παρατήσει, αλλά τώρα θα συνεχίσω».

«Δεν αξίζει να ασχολείται κάποιος σοβαρός με το ποδόσφαιρο, γιατί πλέον εκεί εξυπηρετούνται επιχειρηματικά συμφέροντα και τίποτε περισσότερο. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στην Στοιχηματική εταιρία που έχει φτιάξει η ΕΠΟ συμμετέχει και ο σημερινός πρόεδρός της, ο κ. Πιλάβιος. Τι να λέμε τώρα…» "

(Από την: gazzeta.gr)

Ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε... Δεν γνωρίζαμε πως ο κ. Γκαγκάτσης ήταν τόσο "κοντά" με τον σύλλογο του Πειραιά. Πέφτουμε απο τα σύννεφα...
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top