Είναι γνωστό ότι ο πρόσφατος ανασχηματισμός στην κυβέρνηση φέρνει και σαρωτικές αλλαγές σε περιφερειάρχες, σε γενικούς γραμματείς καθώς και σε άλλες κυβερνητικές θέσεις.

Ήδη τοποθετήθηκε στο τιμόνι της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (πρώην ΣΔΟΕ) ο τέως βουλευτής Αρκαδίας της Ν.Δ Δημήτρης Κωστόπουλος που είναι δικηγόρος αλλά και οικονομολόγος.


Μεγάλη έκπληξη αποτελεί η σίγουρη απομάκρυση από τον ΟΠΑΠ του Χρήστου Χατζηεμμανουήλ, ενώ για σημαντικές θέσεις βολιδοσκοπούνται στελέχη της κυβέρνησης που στις τελευταίες εκλογές δεν εκλέχθησαν βουλευτές όπως η Γιαννάκου ο Καλός , ο Νικολόπουλος, η Ζέτα Μακρή κ.α


Όσο αναφορά την Αχαία ο νυν περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κ. Σπυρίδωνας φεύγει και ήδη για την θέση του ακούγονται πολλά ονόματα, ενώ όπως έγραψαμε παραπάνω υπάρχει πρόταση για τον πρώην βουλευτή Αχαίας κ. Νίκο Νικολόπουλο η οποία πρόταση έχει να κάνει με την συμμετοχή του σαν κυβερνητικός εκπρόσωπος στα Διοικητικά Συμβούλια των Τραπεζών που εδέχθησαν να μπουν στο πρόγραμμα των 28 δις. Δεν γνωρίζουμε βέβαια αν ο πρώην βουλευτής αποδεχθεί την συγκεκριμένη θέση.
(θα επανέλθουμε στο θέμα της αλλαγής προσώπων με νεότερες πληροφορίες)

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top