Τώρα στην Πάτρα(18.30) : ΜΑΤ και πολίτες της Πάτρας κυνηγάνε τους αναρχικούς και τους απωθούν στα στενά της πόλης.

από online-press.gr

Σοβαρά επεισόδια γίνονται αυτήν την στιγμή στο κέντρο της Πάτρας. Ομάδα κουκουλοφόρων έχει καταλάβει το κέντρο της πόλης ενώ οι αναρχικοί έχουν κάνει κατάληψη και στο γραφείο του περιφερειάρχη. Χαρακτηριστικό είναι πως πολλοί εξαγριωμένοι κάτοικοι προσπαθούν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους.

Οι αντιεξουσιαστές έχουν κάνει ανάψει φωτιές στην Κανακάρη, στην Κολοκοτρώνη και στην Ερμού. Τρία υποκαταστήματα, της Vodafone, του Γερμανού και της Wind μέχρι στιγμής έχουν τυλιχθεί στις φλόγες.

Επιπλέον 3 τράπεζες έχουν καταστραφεί ολοσχερώς. Η "Εμπορική" στην Κανακάρη και Ερμού , η "Εθνική" στην Γεωργίου και η "Κύπρου" στην Κορίνθου.

Μέσα στην αναταραχή εξαγριωμένοι κάτοικοι και μαγαζάτορες προσπαθούν να τα βάλουν με τους κουκουλοφόρους δυσχαιρένοντας το έργο της αστυνομίας ενώ πολλοί έχουν εγκλωβιστεί στα μαγαζιά τους.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο μετά 5 το απόγευμα στην οδό Ερμού στην Πάτρα, κοντά στο κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, όταν ομάδα διαδηλωτών εκτόξευσε πέτρες και ξύλα εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων.

Οι αστυνομικοί απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου, λάμψης και δακρυγόνα. Οι διαδηλωτές απωθήθηκαν προς την οδό Κορίνθου, όπου και παραμένουν έχοντας ανάψει φωτιές.


 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top