Τι γίνεται ρε παιδιά. Το ελληνικό Γενικό Προξενείο του Βερολίνου, στη Βίττενμπεργκ Πλατς, βρίσκεται από σήμερα το πρωί υπό κατάληψη από ομάδα νεαρών Ελλήνων σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του δεκαπεντάχρονου μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Οι καταληψίες είναι, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, δέκα έως δεκαπέντε άτομα και στην πλειοψηφία τους φοιτητές. Στο κτίριο που στεγάζεται το προξενείο, στο κέντρο της γερμανικής πρωτεύουσας, έχει αναρτηθεί πανό με την επιγραφή «Το κράτος δολοφονεί» ενώ ήδη ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται επί τόπου.
Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή τη στιγμή καταβάλλονται από όλες τις πλευρές προσπάθειες για μία ειρηνική λήξη της εκδήλωσης. Γίνεται λοιπόν προσπάθεια αποσταθεροποίησης της χώρας μας; Είναι λίγο παρατραβηγμένο όχι όμως και απίθανο. Όσο για τους πολιτικούς μας είμαι με αυτούς που λένε ότι όλοι τους είναι απαράδεκτοι και ανίκανοι, αλλά δυστυχώς αυτούς ψηφίζουμε αυτούς έχουμε και τέλος πάντων αυτή είναι η Δημοκρατία μας. Η εξουσία του προλεταριάτου και η εξουσία των αρίστων είναι σκέψεις εκ του πονηρού.....
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top