Λίγες ημέρες πριν την δολοφονία του 16χρονου από ατυνομικό ο βουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Γεωργιάδης είχε στείλει το παρακάτω δελτίο τύπου:
"ο Βουλευτής Β΄ Αθηνών κος Σπυρίδων - ΄Αδωνις Γεωργιάδης, ως εισηγητής του ΛΑ.Ο.Σ. στο υπό κατάθεση Νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών για την Δημοτική Αστυνομία, πρότεινε οι Δημοτικοί Αστυνομικοί να φέρουν αμυντικό οπλισμό, για να προστατεύεται η ζωή τους από τις πάσης φύσεως επιθέσεις. Και κατά δεύτερον, καταψήφισε όλες τις διατάξεις περί μεταναστών που συμπεριέλαβε ο κ. Π. Παυλόπουλος στο υπό κατάθεση Νομοσχέδιο, υποστηρίζοντας ότι καμία συζήτηση περί μεταναστών δεν μπορεί να γίνει, εάν προηγουμένως δεν καθορίσουμε πόσους μετανάστες χρειάζεται και πόσους χωράει η Ελλάδα. Δυστυχώς ο κ. Π. Παυλόπουλος, αν και του ζητήθηκε να γίνει δεκτή η πρόταση του κ. Α. Γεωργιάδη από την Ενωση Δημοτικών Αστυνομικών, αρνήθηκε υιοθετώντας την άποψη της Αριστεράς ότι δεν πρέπει να γίνει η Δημοτική Αστυνομία όργανο καταστολής"
.

Η πρόταση είναι τουλάχιστον για γέλια και ειδικά μετά από το χθεσινό συμβάν της δολοφονίας του παιδιού. Μιλήσαμε για αστυνομικούς ανεκπαίδευτους αλλά αν μιλήσουμε και για δημοτικούς αστυνομικούς (ιδιαίτερα της Πάτρας )τότε θα πρέπει να τους στολίσουμε με περισσότερα επίθετα καθόλου κολακευτικά.
Πάντως αν την όλη πρόταση του Άδωνη την δούμε από μια χιουμοριστική πλευρά, ίσως με κάποιες εκτελέσεις πολιτών για παράβαση στάθμευσης (γιατί μόνο με αυτό ασχολείται η δημοτική αστυνομία της Πάτρας) να επιλύαμε το κυκλοφοριακό της πόλης!! Μπρρρρ....

Σημ: Το να οπλοφορεί η Δημοτική αστυνομία το ζήτησε από τον Παυλόπουλο και ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Κακλαμάνης
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top