ΝΕΟ ΕΤΟΣ – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Το 2009 φέρνει τη νέα Δημοκρατική Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ

Με το τέλος του 2008 φεύγει και η «πολιτική μαφία»
που ταλάνισε την Ευρώπη
Όσο αργούν οι εκλογές τόσο μεγαλώνει η διαφορά.


Το 2008 μας εγκαταλείπει αφήνοντας πίσω του έναν νεοφιλελευθερισμό υπό κατάρρευση παρά τα «πρόσκαιρα» δεκανίκια του και μια παραπαίουσα φεουδαρχική Ευρώπη. Η ελληνική νεολαία ξεσηκώθηκε και τίμησε τον άδικο χαμό του νεαρότερου ήρωα της δημοκρατίας του «Αλέξη» που έπεσε από τις σφαίρες του παρακράτους. Η νεολαία της Ευρώπης ξεσηκώθηκε ακολουθώντας τα χνάρια της Ελληνικής νεολαίας και αυτό πρέπει να μας χαροποιεί Η πρωτοφανής αφύπνιση της Ελληνικής νεολαίας για την οποία πολλοί «σχολιαστές – υπηρέτες της Φεουδαρχίας» πίστευαν ότι δεν έχει στόχους και οράματα είναι ελπιδοφόρο μήνυμα. Μια δημοκρατική αγωνιστική σελίδα γράφτηκε στην καρδιά της Αθήνας και των άλλων μεγαλουπόλεων και απευθύνθηκε προς την παραπαίουσα ολιγαρχική – φεουδαρχική κυβέρνηση, αλλά και προς διάφορους «δημοσκόπους», «συνδικαλιστές» και «κομματικούς παράγοντες» που με τον «τρόπο τους» στήριζαν την ντόπια ολιγαρχία τύπου Λουδοβίκου. Οι «αναλυτές-στυλοβάτες της φεουδαρχίας – μεσαιωνικού τύπου - τα έχουν χάσει» μπροστά στην αγωνιστικότητα και αποφασιστικότητα της δημοκρατικής νεολαίας μας, η οποία ακόμα δεν είπε την τελευταία λέξη στο πεδίο των διεκδικήσεων.


Το 2009 υπόσχεται μια νέα ελπίδα στην ανθρωπότητα. Οι νέοι της Αμερικής, της Ευρώπης και της Ελλάδας πιστεύουν σε αυτή την αλλαγή και ελπίζουν ότι ο Ομπάμα θα τους δικαιώσει. Η εκλογή του Ομπάμα στην Αμερική σηματοδοτεί μια σειρά δημοκρατικών αλλαγών που έχει ανάγκη ο πλανήτης, η Ευρώπη και η Ελλάδα. Η κατάσταση της χώρας αλλά και οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις μας οδηγούν σε προσφυγή στις κάλπες που είναι η πιο έντιμη λύση για γρήγορη διέξοδο από τα σημερινά προβλήματα. Όσο αυξάνονται οι δανειολήπτες τόσο μεγαλώνει η επιθυμία για αλλαγή. Ο πραγματικός ανασχηματισμός της κυβέρνησης θα έρθει μετά τις επικείμενες εκλογές και θα αναδείξει αυτοδύναμη, ισχυρή δημοκρατική κυβέρνηση υπό την ηγεσία του έντιμου, χαρισματικού ηγέτη κ. Γιώργου Παπανδρέου και θα στελεχώνεται από «νέα έντιμα και ικανά πρόσωπα».

Χρέος κάθε έντιμου δημοκρατικού πολίτη είναι να χαιρετίσει και να αγκαλιάσει τις προτάσεις του νέου έντιμου ΠΑΣΟΚ, που είναι η μοναδική πλέον διέξοδος των εργατών, αγροτών, φοιτητών, δασκάλων, καθηγητών, υπαλλήλων, ανέργων, υπερδανεισμένων… Οι Δημοκρατικοί Πολίτες καλούνται να προασπίσουν την Δημοκρατία από κάθε εκτροπή της εμφανή ή “αφανή”. Το Πασοκ σαρώνει σε όλη την Ελλάδα με ποσοστό διαφοράς 11% με ανοδική τάση και σχηματίζει ισχυρή, αυτοδύναμη, δημοκρατική κυβέρνηση!! Ο νέος μας Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου, η μοναδική μας ελπίδα, είναι πανέτοιμος να αναλάβει το πηδάλιο της Ελλάδος, ακολουθήστε τον με αξιοπρέπεια, αξιοπιστία, σιγουριά , ενθουσιασμό, πίστη και ήθος!!
Όσο αργούν οι εκλογές τόσο μεγαλώνει η διαφορά.

Αγέρωχα νιάτα περήφανα γηρατειά κρατάτε ψηλά τη σημαία της δημοκρατικής παράταξης.
Η νίκη είναι δική σας!!!
Εκλογές Εδώ και Τώρα με Υπηρεσιακή διακομματική Κυβέρνηση.
Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος
Υποψήφιος Βουλευτής Πασοκ Β΄ Αθήνας
www.koutsoukos-anastasios
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top