"Μόλις πληροφορήθηκα ότι σε ανάρτηση του ιστολογίου σας, σχετικά με το ζήτημα του κυκλώματος που δρούσε στη Πάτρα για τους λαθρομετανάστες, εμπλέκεται χωρίς συγκεκριμένα στοιχεία το όνομά μου. Θα ήθελα να πληροφορήσω, τόσο εσάς όσο και τους αναγνώστες σας, ότι ουδεμία ανάμειξη έχω με το θέμα.
Παράλληλα θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω και μια σειρά ενεργειών μου για το ζήτημα των λαθρομεταναστών της Πάτρας:1) Συμπτωματικά, ένα χρόνο πριν, στις 29/11/2007, με επίκαιρη ερώτησή μου στο Κοινοβούλιο, ανέδειξα το ζήτημα των λαθρομεταναστών και... ήρθα σε αντιπαράθεση με τον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Χηνοφώτη.
2) Προκάλεσα σύσκεψη στη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για το ζήτημα με τη συμμετοχή όλων των φορέων.
3) Ζήτησα την παρέμβαση του Εισαγγελέα Εφετών.Τις συγκεκριμένες ενέργειες καθώς και άλλες παρεμβάσεις μου για το ζήτημα μπορείτε να τις αναζητήσετε στην ιστοσελίδα μου http://www.bekiris.gr/ .
Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαράδεκτο και εκ του πονηρού, κάθε εμπλοκή του ονόματός μου στην υπόθεση του κυκλώματος μεταφοράς λαθρομεταναστών.
Καλό είναι ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ν. Τσούκαλης, εάν έχει οποιαδήποτε στοιχεία, να τα δημοσιοποιήσει χωρίς υπονοούμενα και διαρροές. Να πάψει να πετάει λάσπη και να λαϊκίζει. Αντί να μιλά και να κατηγορεί αόριστα, ας βρει το θάρρος για συγκεκριμένες αναφορές και καταγγελίες.Ευελπιστώ ότι η επιστολή μου θα αναρτηθεί στο ιστολόγιό σας προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια."


Με εκτίμηση
Μιχάλης Β. Μπεκίρης
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top