Τα νεότερα από την υπόθεση διακίνησης λαθρομεταναστών:

Παρουσιάζεται σήμερα ο νέος λιμενάρχης της Πάτρας ο Πλοίαρχος Αθανασόπουλος Αθανάσιος.

Οι συλληφθέντες μέχρι στιγμής λιμενικοί οι οποίοι τελικά διώκονται είναι οι: Ζαχαρόπουλος Αντώνης, Ζαχαρόπουλος Χρύσανθος, Μετσίνης Κωσταντίνος, Μπορνιβέλι και Κουτρούμπας οι οποίοι μετά από διαταγή του υπουργού κ. Παπαληγούρα τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.

Αναζητούναι ευθύνες σε υπαλλήλους του υπουργείου Συγκοινωνιών για το πως περνούσαν τα διασκευασμένα φορτηγά από ΚΤΕΟ, ενώ οι πληροφορίες μιλάνε και για πλαστές πινακίδες.

Αναζητούνται ευθύνες και στο ότι τα συγκεκριμένα διασκευασμένα φορτηγά μεταφοράς λαθρομεταναστών δεν βγαίνανε ποτέ υπέρβαρα και ας είχαν 50 με 100 άτομα μέσα.

Όπως γράψαμε χθες διώκεται και ένα ζευγάρι ιδιωτών που έχει μεταφορική εταιρεία στο Αγρίνιο. Πριν από αυτούς τη δουλειά την έκανε κάποιος άλλος (τον οποίο ψάχνει η ασφάλεια) και ο οποίος τώρα εργάζεται σε μεγάλη μεταφορική εταιρεία της Πάτρας.

Το απόστημα έχει σπάσει και από πληροφορίες που διαχέονται αλλά είναι επιβεβαιωμένες το όλο θέμα θα πάει αρκετά πίσω στο χρόνο και σε άλλες υποθέσεις όπως είναι η λαθρεμπορία καυσίμων , τσιγάρων και ποτών. Πιστεύουμε ότι ο επικεφαλής της ασφάλειας κ. Νταβλούρος τις επόμενες ημέρες θα προβεί σε νέες αποκαλύψεις.... 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top