Χθες τα γράφαμε και σήμερα η Ντόρα μας δικαίωσε προσπαθώντας να κάνει αρχηγική εμφάνιση. Ποιά είναι όμως η γραμμή που ακολουθεί ο πρωθυπουργός; Γράψαμε χθες για έναν Καραμανλή που τα έχει πάρει στο κρανίο και η αλήθεια είναι ότι σε αυτή τη περίπτωση οι προγραμματισμοί που έχει κάνει με τους στενούς του συνεργάτες πιθανόν να πάνε περίπατο.

Ο προγραμματισμός λοιπόν του πρωθυπουργού, για να θυμισω αυτά που κατά καιρούς έχουμε γράψει , περιλαμβάνει μέσα στο Δεκέμβριο το τελείωμα του θέματος του Βατοπεδίου με την απόφαση της εξεταστικής επιτροπής και με την ψήφο εμπιστοσύνης που θα λάβει η κυβέρνηση (μάλλον με την ψήφιση του προυπολογισμού).

Τον Ιανουάριο νωρίς νωρίς (ίσως και μέσα στο πρώτο δεκαήμερο) θα έχουμε τον ανασχηματισμό με πολλές αλλαγές. Σιγουρα όπως ήδη έχουμε γράψει φεύγουν ο Φώλιας και ο Λιάπης, ενώ για τον Αλογοσκούφη θεωρείται βέβαιο ότι αποχωρεί από το υπουργείο Οικονομικών. ( το αν θα μείνει εκτός κυβέρνησης θα το γνωρίζουμε τις επόμενες εβδομάδες).

Ο Σαμαράς είναι ένα το πρόσωπο που έρχεται και το σημαντικό είναι ότι έρχεται με τις ευλογίες Καραμανλή με ότι αυτό μελλοντικά για τον ίδιον συνεπάγεται. Ο Αντώνης είναι υποψήφιος για δύο υπουργεία ή το Οικονομικών ή το Υγείας μιας και ο Αβραμόπουλος αλλάζει πόστο.

Η επόμενη κυβέρνηση θα κάνει και τις εκλογές (εμεις προβλέπουμε μέσα στο τρίμηνο 20 Μαρτίου - 20 Ιουνίου).


Πάμε τώρα στους παλαιοκαραμανλικούς οι οποίοι τις τελευταίες εβδομάδες κινδυνεύουν να πάρουν πολλά κιλά μιας και έχουν ξεπατωθεί στα γεύματα και στα δείπνα με κύριο μενού "Ντόρα ραγού".

Αυτό το Σαββατοκύριακο μάλιστα τα άτομα (βουλευτές και μη )που μαζεύτηκαν σε σπίτι πρώην βουλευτού ήταν παραπάνω από 15.

Αυτό δε που ακούσθηκε από πολλούς και σε όλους τους τόνους ήταν ότι " αν ο Καραμανλής δώσει στην Ντόρα το δακτυλίδι, σε όποιο χέρι και να το φορέσει αυτή, εμεις θα της το κόψουμε. (Μιλάμε για θανατηφόρα αμοιβαία αγάπη .....) .
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top