Το Σάββατο στις 25 Οκτωβρίου ο δήμαρχος Πάτρας Ανδρέας Φούρας μιλώντας στα μέλη της δημοτικής του ομάδας ανακοίνωσε την πρόθεση του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων και για την επόμενη τετραετία.
Ο Δήμαρχος ανακοίνωσε τις προθέσεις του προς τους δημοτικούς του συμβούλους ουσιαστικά δύο χρόνια πριν τις δημοτικές εκλογές και είναι βέβαιο πως έστειλε το μήνυμα σε αποδέκτες μνηστήρες της θέσης, που μπορεί να μην βρίσκονταν μέσα στη αίθουσα, είναι όμως εντός του ΠΑΣΟΚ. Βέβαια θυμόμαστε πολύ καλά ότι σε ερώτηση που του είχε υποβληθεί προεκλογικά για το αν θα είναι ξανά υποψήφιος το 2010, τότε με τον κίνδυνο της υποψηφιότητας του ομόσταυλού του Δημαρά, είχε δηλώσει με περισσή μετριοφροσύνη ότι μια τετραετία του φθάνει να υλοποιήσει το όραμά του για την πόλη!!!
Υστερα όμως από δύο χρόνια όλα έχουν αλλάξει. Ο ομάδα Δημαρά φαίνεται ότι έχει ξεφουσκώσει, η Ν.Δ στην Πάτρα είναι σχεδόν ανύπαρκτη με δημοτική ομάδα τσιγκολελέτα (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) και βέβαια ο Καποδίστριας 2 που έρχεται και ενώνει τους καθαρά πασοκογενείς δήμους Παραλίας, Μεσσάτιδας και Ρίου στην Πάτρα δίνει έναν μεγάλο αέρα νίκης στον οποιοδήποτε υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ. Έτσι ο κ. Φούρας αποφάσισε ότι το όραμά του για την πόλη μπορεί να τεντωθεί τουλάχιστον μέχρι το 2014….
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top